Belediye sokak hayvanlarını unutmadı!

Kar yağışı nedeniyle tüm birimleriyle alanda aktif bir şekilde çalışmalara devam eden Bartın Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmadı. Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları için 97 beslenme noktasına yem ve mama bıraktı.
Bu haber 2022-01-25 12:58:41 eklenmiş ve 96 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanları için 97 beslenme noktasına yem ve mama bırakıldı.

 

 

Soğuk hava şartlarında yaşamları zorlaşan sokak hayvanları için gereken çalışmaların yapıldığını belirten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Kar yağışı nedeniyle tüm birimlerimizle alanda aktif bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti gösterirken, can dostlarımız olan sokak hayvanlarını da unutmadık. ‘Sokak Hayvanlarını Seviyoruz Projesi’ kapsamında İnkumu Tatil Beldesi’nin de içinde bulunduğu 97 bölgeye kurulan beslenme noktalarına Veteriner İşleri Müdürlüğümüz tarafından yem ve mama bıraktık. Her zaman olduğu gibi kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle zor durumda olan can dostlarımızın yanındayız” dedi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›