Karla mücadelenin gizli kahramanları

Belediyenin güçlü birimlerinden biri olan Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ise 24 saat esasına göre çalışan araçların olası arızalarına anında müdahale ederken her türlü tamir bakım ve onarım işlerini yapan Bakım ve Onarım Atölyesi zorlu karla mücadele çalışmalarında küçük bir sanayi sitesi gibi çalışıyor.
Bu haber 2022-01-25 12:55:50 eklenmiş ve 75 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi, ilimizi etkisi altına alan kar yağışında gece gündüz durmadan vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmesini azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Belediyenin güçlü birimlerinden Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ise 24 saat esasına göre çalışan araçların olası arızalarına anında müdahale ediyor.

 

 

Her türlü tamir bakım ve onarım işlerini yapan Bakım ve Onarım Atölyesi zorlu karla mücadele çalışmalarında küçük bir sanayi sitesi gibi çalışıyor.

 

 

Yol açma çalışmalarında hiç durmadan çalışan ve zaman zaman arızalanan iş makinelerinin onarımını gerçekleştiren Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı bu atölyede ekipler, zamanla yarışarak iş makinelerini yeniden yollara çıkarıyor. Onlarca iş makinesinin tüm bakım ve onarımını yapan ekipler, gece de uyumayarak sahadaki ekiplere teknik destek sağlıyor.

 

“Önemli bir görev üstlendiler”

 

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmalarda kullanılan iş makinesi ve ekipmanlarda meydana gelen arızaların Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyette bulunan Bakım ve Onarım Atölyesinde giderildiğini belirtti. Bakım ve Onarım Atölyesi’nin karla mücadele çalışmalarında da önemli bir görev üstlendiğine dikkat çeken Başkan Akın, “Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar sırasında kullandığımız iş makinesi ve ekipmanlarda meydana gelen arızalar Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyette bulunan Bakım ve Onarım Atölyesinde gideriliyor. Çalışmalarımızı sürdürürken belediyemizin kaynaklarını doğru şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz. Pek çok faaliyeti kendi bünyemizde çözerek, kaynaklarımızı büyük yatırımlara kanalize etmemize olanak sağlıyoruz. Oto elektrik, araç tamir ve lastik gibi çeşitli alanlarda yapılan onarımlar önemli ölçüde ekonomik kaynağın kurumda kalmasını sağlıyor. Bu birimimiz karla mücadele çalışmalarında da önemli bir görev üstlendi. Çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›