Belediye ekipleri tam kadro sahada

Bartın Belediyesi ekipleri, herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için 24 araç ve iş makinası, 300 personelden oluşan 22 ayrı ekiple tam kadro sahada karla mücadele veriyor.
Bu haber 2022-01-25 12:35:07 eklenmiş ve 91 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediyesi Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde gerçekleştirilen karla mücadele çalışmaları çerçevesinde ekipler kar yağışının görülmeye başladığı ilk andan itibaren tüm ana arterler ve ara sokaklarda yoğun bir çalışma başlattı.

 

 

Ekipler, kar küreme ve tuzlama ekipleri, şehrin tamamında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

 

 

Herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına 1 adet greyder, 1 adet büyük kepçe, 1 adet küçük kepçe, 15 kepçe, 1 adet bıçaklı otomatik tuzlama kamyonu, 1 bıçaklı kamyon, 2 adet manuel tuzlama kamyonu, 1 kaldırım kar kürüme makinesi, 1 adet solüsyon tankı ve 300 personel 7/24 görev başında çalışmalarına devam ediyor.

 

 

Toplam 22 ayrı ekiple ana arterler ve hastane yolları başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda çalışma yapılıyor.

 

Ekiplerimiz kontak kapatmaksızın çalışmalarına devam edecek”

 

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için mesai gözetmeksizin ekiplerimizle birlikte sahadayız. Ulaşımda sorun yaşanmaması için ekiplerimiz araç yolları ve kaldırımlarda kürüme çalışmalarına devam ediyor. Başlamış olduğumuz tuzlama çalışmalarımıza da araç yolları ve kaldırımlarda sürdürüyoruz. Ekiplerimiz kontak kapatmaksızın çalışmalarına devam edecekler. Mesai mefhumu gözetmeksizin, çalışmalara devam eden tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›