Başkan’dan araç sürücülerine önemli uyarı!

Vatandaşları dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini hatırlatarak kış lastiği olmayan araç sürücülerini trafiğe çıkmaması konusunda uyaran Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, acil ihtiyaçlar dışında vatandaşların toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini isterken ulaşımda aksama yaşanmaması için ana arterlerde yol güzergâhı üzerine araç park etmemeleri konusunda ayrıca uyardı.
Bu haber 2022-01-25 12:22:09 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

Haber Merkezi - Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, ilimizde etkisini sürdüren kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri adına araç şoförlerine önemli bir çağrıda bulundu.

 

 

Vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirten Akın, kış lastiği olmayan araç sürücülerini trafiğe çıkmaması konusunda uyardı. Yoğun kar yağışı ile birlikte buzlanma ve yer yer don olaylarının yaşanabileceğini söyleyen Akın, acil ihtiyaçlar dışında vatandaşların toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini, ulaşımda aksama yaşanmaması için ise ana arterlerde yol güzergâhı üzerine araç park etmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

 

“Büyük önem arz ediyor”

 

Vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi adına Belediye olarak üzerlerine düşen ne görev varsa yerine getirdiklerini belirten Başkan Akın; “Günlerdir ilimizde etkisini sürdüren kar yağışına bağlı olarak vatandaşlarımızın, don ve buzlanmanın yanı sıra ani sıcaklık düşüşünün günlük yaşantılarını olumsuz yönde etkilememesi için kar yağışı, don ve buzlanmanın etkili olduğu gün ve saatlerde zorunlu olmadıkça özel araçları ile trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Özellikle kış lastiği olmayan araç sürücülerinin trafiğe çıkmaması büyük önem arz ediyor. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına vatandaşlarımızdan tedbirli olmaları hususunda uyarıyoruz. Özel araçlarıyla yola çıkan vatandaşlarımızın araçlarına mutlaka kar lastiği taktırmış olması gerekiyor. Kar lastiği yoksa trafiğe çıkmayalım. Bartın Belediyesi olarak karla mücadele çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İnşallah herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan bu süreci atlatacağız. Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi adına üzerimize düşen ne görev varsa yerine getiriyoruz” dedi.

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›