Bartın’da kartpostallık görüntüler oluştu!

Günlerdir etkili olan kar yağışı nedeniyle beyaza bürünen Bartın’da kartpostallık görüntüler oluştu.
Bu haber 2022-01-24 15:24:05 eklenmiş ve 211 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

Doğası, tarihi ve kültürü ile ön plana çıkan yeşilin kenti Bartın’da, yar yağışıyla birlikte çok güzel görüntüler meydana geldi.

 

 

Bartın Belediyesi tarafından “Geçmiş ile Geleceği Birleştiren Belediyecilik” anlayışıyla gerçekleştirilen çalışmalar beyaz örtü altında daha da güzel bir görüntü oluşturdu.

 

 

Şehrimizin dört bir yanında yıllara meydan okuyarak ayakta kalmayı başaran ahşap evlerde de kar yağışıyla birlikte tabloları aratmayan güzellikler meydana geldi. Vatandaşlar, kar yağışı nedeniyle açık hava stüdyosuna dönen bu manzara karşısında, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Şehrimizin güzelliklerini görünür kılmak önceliklerimiz arasında”

 

 

Kentin var olan kültür zenginliğini gelecek nesillere taşımak, gelenek ve göreneklerini sürdürmek için projeler üreten Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Kültürümüze her zaman sahip çıkacağız. Zamanla unutulmaya yüz tutmuş, yıllardır el değmemiş eserlerimizi, restore edip hem geleceğe taşıyoruz hem de kentimizin turizm potansiyeline katkı sağlıyoruz. Belediye hizmetlerini alt yapı, üst yapı vb. klasik anlayıştan çıkardık. Her alanda halkımıza hizmet sunuyoruz. Bartın’ın tarihini, örf ve adetlerini, geleneklerini de geleceğe taşımayı asli görevimiz addettik. Bu kapsamda da çok sayıda eserimizi restore ederek gelecek kuşaklara aktarılması adına üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Bu eserlerimizin beyaz örtü altındaki görünümü de şehrimize ayrı biz güzellik katıyor. Köklü tarihi, doğası, yeşili ve mavisiyle, ormanları, bitki örtüsü, Bartın’a has mimari yapısı olan Bartın evleri’yle Karadeniz’in incisi konumunda olan güzel şehrimize her renk ve her mevsim çok yakışıyor. Böyle bir şehirde doğup, büyümek, yaşamak ve halkına hizmet etmek gururumuzdur. Şehrimizin güzelliklerini her fırsatta görünür kılmak önceliklerimiz arasındadır” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi kar yağışı kar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›