“Başkanım bir de selfie çekebilir miyiz?”

Hem samimiyeti hem de sıcakkanlılığıyla 7’den 70’e herkes tarafından sevilen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çektirdiği selfilerle vatandaşların sosyal medya paylaşımlarında da yer aldı.
Bu haber 2018-10-26 15:02:46 eklenmiş ve 227 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlarla çektirdiği Selfie’lerle rekor kırdı. Sıcak ve içten sohbeti ile her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelirken kendisiyle selfie çekmek isteyen vatandaşları da geri çevirmeyen Başkan Akın’ın, çok sayıda vatandaşın sosyal medya hesaplarında selfie fotoğrafı yer alıyor.

Sadece Belediye Başkanlığı döneminde değil, önceki yaşantısında da vatandaşlarla hep bir arada ve onlarla samimi olmayı tercih ettiğini belirten Başkan Akın, kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ‘Bir de selfie çekebilir miyiz?’ diyen vatandaşları hiçbir zaman geri çevirmediğini kaydederek “Kendi işimin başında Mühendislik yaparken esnaf dostlarımızla, vatandaşlarımızla, işçilerimizle ve fırsat bulduğum herkesle sohbet ederek istişarelerde bulunurdum. O dönemlerden gelen samimiyeti, vatandaşlarımız tarafından Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüğümde de gururla sürdürmeye devam ediyorum. Gelişen teknolojiye birlikte gençlerimize ayak uydurmaya çalışıyorum. Türk Dil Kurumu tarafından ‘öz çekim’ olarak adlandırılan ve son yılların modası olan selfie çekimlerine vatandaşlarımızın talebiyle ben de uymaya çalışıyorum. Kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ‘Bir de selfie çekebilir miyiz?’ dediklerinde hiçbir zaman geri çevirmiyorum. Hiç saymadım ama yüzlerce vatandaşımızla Selfie çekmişizdir. Bu gibi durumlar samimiyetimizi daha da artırmaktadır.” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›