Camaltı Kursu’nda 46 kursiyer eğitim görüyor

Bartın Belediyesi Sanat Atölyelerinde düzenlenen ve Eğitmen İbrahim Boz tarafından verilen Camaltı Kursu’na 46 kursiyer katılıyor.
Bu haber 2022-01-15 10:48:57 eklenmiş ve 87 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bartın Belediyesi Sanat Atölyelerinde düzenlenen Camaltı Kursu devam ediyor.

 

46 kursiyerin eğitim gördüğü kurslarda Eğitmen İbrahim Boz camaltı ile ilgili kursiyerlere bilgiler veriyor.

 

Kurslarla ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda verdiğimiz çok sayıda kurs, etkinlik ve faaliyetlerimizle her yaş gurubundan vatandaşlarımızın bu anlamdaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın serbest zamanlarını değerlendirdikleri sanat atölyelerimizde çok başarılı çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda Yalı Yaşam Merkezi Bartın Belediyesi Sanat Atölyelerinde açmış olduğumuz Camaltı Kursumuz devam ediyor. Atölyemizde Eğitmen İbrahim Boz nezdinde 46 kursiyerimiz camaltı kursumuzdan faydalanıyor. Bartın Belediyesi sanat ve sanatçının yanında olmaya devam edecek” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Camaltı Kursu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›