“Zillerini takıp oynamaya başladılar”

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, sosyal medya hesabı facebook’tan yaptığı paylaşımla "AKP içinde FETÖ ve PKK’ya en çok destek bu isimlerden gelmiştir. 15 Temmuz sonrası yerli ve milli davranmaya başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, maalesef bu şahsiyetlere yenik düşmüş bu duruş karşısında yalnız kaldığını bir kez daha göstermiştir.” dedi.
Bu haber 2018-10-25 14:55:39 eklenmiş ve 486 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti ile MHP arasında 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminin ardından “Başkanlık Anayasası” değişikliği ile başlayan, 16 Nisan 2017’deki Anayasa referandumu ve sonrasında 24 Haziran 2018 seçimlerinde “Cumhur İttifakı” kurularak süren işbirliği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin son grup toplantısında yaptığı “Yerel seçimde ittifak yok” açıklamasıyla sona erdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, sosyal medya hesabı facebook’tan yaptığı paylaşımla “15 Temmuz sonrası Türkiye ve bölgemizdeki şartların doğurduğu,Türkiye’deki milli mücadele noktasında yanyana gelen AKP-MHP arasındaki ittifak yerel seçimlerle güç bulacakken AKP’nin MHP sayesinde milli bir çizgiye gelmesinden korkanlar Bülent Arınçlar ,Bekir Bozda’ğlar, Ahmet Davutoğlu’lar,Numan Kurtulmuşlar, Ömer Çelik’ler artık mesut ve mutlular zillerini takıp oynamaya başlamışlardır. AKP içinde FETÖ ve PKK’ya en çok destek bu isimlerden gelmiştir. 15 Temmuz sonrası yerli ve milli davranmaya başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, maalesef bu şahsiyetlere yenik düşmüş bu duruş karşısında yalnız kaldığını bir kez daha göstermiştir.” dedi.

ETİKETLER : Bartın MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›