Memleket Partisi sahadan ayrılmıyor!

Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik, Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı ve beraberindeki teşkilat üyeleri Bartın’daki oda başkanlarını ziyaret ederken esnafın sorunlarını dinledi.
Bu haber 2022-01-08 15:31:45 eklenmiş ve 228 kez görüntülenmiştir.

 

 

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinliyorlar

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik ve Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, beraberindeki teşkilat üyeleriyle birlikte sorunları dinlemeye devam ediyor.

 

Sahadan ayrılmayan ve sık sık vatandaşlarla, esnafın sorunlarını konuşan Memleket Partisi Bartın Teşkilatları, son olarak Bartın’daki esnaf odalarını ziyaret etti.

 

İlk olarak Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan’ı ziyaret eden Memleket Partisi heyeti, yerel esnafın sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik, “Bartın Bakkallar Bayiler Odası Başkanı  Barış Özkan beyi ziyaret ettik. Ziyaretimizde Bartın’da faaliyet gösteren yerel esnafımızın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Yerel esnafa sahip çıkılması konusunda hem fikir olduk. Memleket Partisi olarak esnafımızın sahipsiz olmadığını ve daima korunacağını Sayın Başkanımıza ilettik. Güler yüzü ve samimiyetinden ötürü teşekkür eder. Başarılar dileriz” dedi.

 

 

Kahveci esnafının sorunları konuşuldu

 

 

Memleket Partisi Bartın İl Başkanlığı yöneticileri, Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, İl Başkan Yardımcıları Emin Arslan ve Koray Emrah Özkan daha sonra Bartın Kahveciler ve Şerbetçiler Esnaf Odası Başkanı Ayhan Tepe’yi ziyaret etti. Ziyarette kahveci esnafının sorunları masaya yatırılırken sorunların çözümü için neler yapılabileceği konuşuldu. Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Memleket Partisi Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı, “Kahveci esnafımızın sorunlarına değindiğimiz sohbet ortamında pandemi sebebiyle yoğun maddi kayıp yaşayan esnafımızın asgari ücret artışı sebebiyle yaşadığı maddi külfetin nasıl giderilebileceği ve devletimizin esnafımıza yarar sağlayabileceği konular konuşuldu” dedi.

Aynı heyet daha sonra ise Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

 

“Umutlarını kaybetmelerine izin vermeyeceğimize dair söz veriyoruz”

 

 

Sadece il merkezinde değil ilçe, belde ve köylerde de ziyaretler gerçekleştiren Memleket Partisi İl Başkanlığı heyeti, son olarak Kızılelma’da esnaf ziyareti yaptı.

 

Esnafın sorunlarının konuşulduğu ziyaretlerle ilgili bir değerlendirmede bulunan Memleket Partisi İl Başkanı Mustafa Çelik, “Merkez İlçe Başkanımız Hacı Gölbucaklı ve il yöneticilerimiz ile Kızılelma esnafımızı ziyaret ettik. Hoş sohbet ortamının oluştuğu muhabbetimiz esnasında, esnafımızın maddi zorluk yaşadığı halkımızın alım gücünün aşırı derecede düştüğü değerlendirmesi sonucuna vardık. Memleket Partisi olarak vatandaşımızın yanında olduğumuzu bildirdik. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin selamını İlettiğimiz vatandaşlarımız, sadece seçim dönemi hatırlanmaları göz önüne alındığında bizleri misafir etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ilettiler. Tüm Kızılelma köyüne misafirperver karşılamaları için teşekkür eder, umutlarını kaybetmelerine izin vermeyeceğimize dair söz veriyoruz” dedi.

 

 

ETİKETLER : Bartın Memleket Partisi Memleket Partisi Bartın İl Başkanı Mustafa Çelik Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›