Tunç, Kurucaşile’den muhalefeti eleştirdi

AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanlığı Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, muhalefeti eleştirdi. Kurucaşile’ye yapılan yatırımlardan da bahseden Milletvekili Tunç, “Danışma Meclisi toplantısı diğer partilerde pek görülmez. Onlar sadece basın toplantılarıyla AK Partiyi karalamaya dönük propagandalar yaparlar ama biz de istişareye önem veririz. Siz bu milleti tanımıyorsunuz. Bu millet her daim doğrunun yanında, kendisine hizmet edilenin yanında, icraat yapanın yanında olmuştur. İşte onun için, 20 yıldır 15 sandık konuldu halkın önüne,15 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti’den yana Recep Tayyip Erdoğan’dan yana koymuştur. Bundan sonra da bu böyle olacaktır. Hiç şüpheniz olmasın” dedi.
Bu haber 2022-01-08 15:24:23 eklenmiş ve 274 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

“Siz bu milleti tanımıyorsunuz”

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanlığı Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, geçtiğimiz gün AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Av. Yılmaz Tunç’un katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Kurucaşile’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Kurucaşile İlçe Başkanı Mustafa Ergin, Amasra İlçe Başkanı Şenol Rıdvan Sert, İl Genel Meclisi Üyesi Nurdanur Metin, AK Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurucaşile İlçe Başkanlığı Teşkilatı Üyeleri ile çok partililer katıldı.

 

Tunç: “Sokağı bilmeyenler, seyredenler gerçek zannedebilir”

 

Daha sonra Milletvekili Tunç söz aldı. Kurucaşile’nin Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirten Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bartın mitinginde Kurucaşile için bir sarf ettiği, “Zarafetiyle büyüleyen Kurucaşile’ye selam olsun” sözünü anımsattı ve hem AK Parti’nin hem de Cumhurbaşkanı’nın Kurucaşile’ye çok büyük önem verdiğini söyledi.

 

Hedefine muhalefeti de alan Milletvekili Tunç, Kurucaşile’de yapılan yatırımlardan da bahsederken sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Danışma Meclisi toplantısı diğer partilerde pek görülmez. Onlar sadece basın toplantılarıyla AK Partiyi karalamaya dönük propagandalar yaparlar ama biz de istişareye önem veririz. AK Parti olarak vatandaşımızı, milletimizi dinleriz, hep onların arasındayız. İyi günde kötü günde her daim yanındayız, yatırımların yapılması konusunda, düğünlerde, cenazelerde onlarla hemhal olduğunu hep beraber görüyoruz. AK Parti bu, AK Parti milletin ta kendisidir, AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır, AK Partinin siyaseti, eser siyaseti, hizmet siyaseti, icra siyasetidir.

Bir Recep Tayyip Erdoğan’a bakın bir de ona karşı gelen, sürekli onun karşısında olan, onun yaptıklarına engel koymaya çalışan muhalefet partilerine bakın. Sürekli karalama peşinde, icraatları sürekli değersizleştirme peşinde, halkın gözünde belki de 20 yıl önce hayal bile edemeyeceğimiz o büyük, devasa icraatları karalama, halkın gözünden düşürme peşinde ama bugüne kadar başarabildiler mi? Başaramadılar. Çünkü vatandaş lafa değil eserlere bakıyor, işte biz eserlerimizle konuşuyoruz ama akşam o TV tartışma programlarına bakıyoruz, ‘AK Parti teşkilat mensupları sokağa inemiyor’ diyerek, ezbere konuşuyor. Gerçek mi bu? Hiç alakası yok ama tabii sokağı bilmeyenler, seyredenler gerçek zannedebilir.

 

“Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz”

 

AK Parti halkın kendisi zaten, AK Parti her şeyiyle halkın içerisinde. Onlar da zaman zaman girmeye çalışıyorlar zaten. Mesela Meral Akşener Kumluca’da halkın içine girmek istedi, çalıştı ama ne oldu? Yaşlı amcaya gidip hakaret etti. Ne dedi ki amca sana? ‘Kılıçdaroğlu ile kol kolasın’ dedi. Öyle değil misiniz? Hayır, değiliz diyor. Sen yalan söylüyorsun diyor amcaya, hakkımı helal etmiyorum diyor. Başka ilde, başka bir milletvekili sokağa iniyor, o ağza alınmayacak sözleri şehit yakınına söylüyor. Kuyumcuya giriyor, tezgahın arkasına hemen kendi adamını geçiriyor, orada bir film çeviriyor. Bunların siyaseti budur. Bu siyasetle bir yere varılabilir mi? Siz bu milleti tanımıyorsunuz. Bu millet her daim doğrunun yanında, kendisine hizmet edilenin yanında, icraat yapanın yanında olmuştur. İşte onun için, 20 yıldır 15 sandık konuldu halkın önüne,15 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti’den yana Recep Tayyip Erdoğan’dan yana koymuştur. Bundan sonra da bu böyle olacaktır. Hiç şüpheniz olmasın.

 

Çünkü milletimiz kadirşinastır. Kendisine hizmet edeni unutmaz, nerelerden nereye geldiğimizi, hangi zorluklardan bu yollara geldiğimizi, hangi dertleri hangi kronik sorunları çöze çöze bu yerlere geldiğimizi bu millet çok iyi bilir. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin önüne konulan engelleri, çıkarılmak istenen krizleri, gezi olaylarını, 367 krizlerini, 15 Temmuz darbe girişimlerini hep milletimizin desteğiyle aşmadık mı? Hangi sıkıntı önümüze çıktıysa milletimizin desteğiyle aştık. Biz de halkımızın bize verdiği güveni boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz.

 

Kurucaşile ilçemiz Bartın’ın en uzak noktasındaki ilçemiz ama biz en uzak noktayı yakınlaştırıyoruz. 5 tane tünel, Amasra Tüneli bin 100 metre, daha önce yapmıştık, Çakraz Tüneli o da bin 100 metre, oradan gelelim Cumayanı Tüneli bin 600 metre, Cumayanı Viyadüğü 300 metre, Dizlermezeci Köyü meydan Tüneli 2 bin 600 metre. Bunlar bitti. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla bu açılışları gerçekleştirdik. Şimdi Kurucaşile’ye gelirken çok rahat geldik. İnşallah iki tünelimizi de açtığımızda Bartın-Kurucaşile birleşmiş oluyor.

 

“Bartın ile Kurucaşile arasını 25 dakikaya düşürmüş olacağız”

 

Organize Sanayi Bölgesi, fabrikalara servisler işleyecek. Birileri diyor ki ‘Bu tünele ekmek bandırıp mı yiyeceğiz?’ Evet, ekmek bandırıp yiyeceğiz bu tüneli. Nasıl olacak? Fabrikaya buradan servisler gidecek.  Vatandaş daha rahat buraya gelecek, büyüklerini görmeye gelecek, turizm için gelecek, her türlü faaliyet için gelecek, ticaret hareketlenecek. İş aş, yol medeniyet demek, işte bunu bilmeyenler, bunu söyleyebiliyor maalesef. Şimdiyse Karamanla Tekkeönü arasındaki tünel 4 bin 600 metre. 4 bin 600 metre çift tüp tünel Türkiye’nin 6. en uzun tüneli Bartın-Kurucaşile arasında inşallah 2023’ün başlarında hizmete açacağız. 4 bin 600 metre ne demek? Neredeyse Bolu dağının iki mislisi demek. Ak Parti sayesinde Türkiye bu noktaya geldi. O tünel bitiyor ki bitmeden diğeri başladı zaten, diğeri de Tekkeönü ile Şeyhler Köyü arasına 3 bin 200 metrelik diğer tünelimiz, inşallah o da seçimden önce hizmete açarak Bartın ile Kurucaşile arasını 25 dakikaya düşürmüş olacağız. Bartın’a gelen bir ziyaretçimizi Kurucaşile’ye bir öğlen yemeğine getirebilmek demektir.”

 

 

Kalaycı: “2022 yılı Türkiye’nin yılı olacak”

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti’nin Türkiye’de sessiz devrimler gerçekleştirdiğini belirtirken teşkilatlar için birlik, beraberlik mesajı verdi. 2022 yılının Türkiye’nin yılı olacağını ifade eden Kalaycı, “AK Parti büyük hizmetler yaptı ve Türkiye’de sessiz bir devrimi gerçekleştirdi. Bu devrimde sizlerin payı büyük tabi ki. Seçime daha 1,5 yıl var önümüzde bizim dolu dolu bir yıl hizmet edecek zamanımız var. Biz kapı kapı dolaşacağız, birbirimize sıkı sıkı sarılacağız ve birliğimizi, dirliğimizi sağlayacağız. Öncelikle teşkilat, birbirine sıkı sıkı sarılacak sonra kapı kapı dolaşacak Sayın Cumhurbaşkanımızın, Milletvekilimizin, selamını götürecek ne derdi varsa halkımızın dertlenecek. Son günlerde biliyorsunuz ekonomik buhran var, kriz var diye üzerimize geliniyor ama çözüm çok yakında inşallah. 2022 yılı Türkiye’nin yılı olacak. Geleceğe Türkiye’nin önderliğinde, Türk milleti, Türk teşkilatı ve Türk-İslam birliği olarak inşallah altın çağı başlatacağız” dedi.

 

 

“Hedeflerimiz büyük”

 

 

Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın,Bu davaya gönül vermiş saygı değer dava arkadaşlarım, 2002 yılından beri bu ülkeye hizmet eden güçlü Türkiye’nin mimarı AKP’nin bir hizmetkarı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarının yanında olmaktan onur, gurur ve mutluluk duyuyorum. Yolumuz uzun hedeflerimiz büyük. Yolu uzun ve yükü ağır olanın elbet ki önünde çile ve meşakkatler olacaktır. Biz bunları durmadan, yılmadan, çalışarak, mücadele ederek halkımızla el ele vererek inşallah aşacağız.  2023 yılı hedefimizde hiç durmadan daima ileri hedeflerimize yürüyerek 2023 seçimlerinde de AKP olarak bu hükümeti devam ettireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi, kaygısı olmasın. Tabi ki bunu çalışarak azimle başaracağız, el ele vererek başaracağız. Bu ülke Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına daima yolculuğunda hizmet etmiştir, yolculuk etmeye de devam edecektir. Bu ülkenin beklentileri çoktur. Bu ülke fındığın yüzde 40’ı Urfa’da yetişiyor diyenlere değil, İHA’ları, SİHA’ları Türk hava yollarında uçuran bu AK Parti’nin en büyük hedefleri olan Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarının hakkıdır. Bunu herkes böyle bilsin. Hedeflerimiz büyük” dedi.

 

 

“Kurucaşile’miz için çalışacağız”

 

 

Kurucaşile İl Genel Meclisi Üyesi Nurdanur Metin de Kurucaşile için çalışmaya devam edeceklerini belirterek “5302 Sayılı Yasa, Cumhurbaşkanımızın iradeleri ile yerel yönetimleri üzerinde yapılan cumhuriyet tarihimizin en önemli reformlarından birisidir. Bu vesile ile daha önce meclis sistemiyle yapılan çalışmalar tamamen yerele verilmiş ilçelerden seçilen arkadaşlarımız kendi aralarında Meclis Başkanı ve diğer organlarda seçme, bütçe yapma, bütçeden hesap verme, program yapma gibi bütün inisiyatifini üzerine almış, bunda da yerele daha fazla ve daha hızlı hizmet götürme imkanını ortaya koymuştur. Demokratikleşme ve hizmet üretiminin yerelde daha kolay ve başarılı olduğunu bir kez daha görmüş olduk. 2005 yılından bu tarafa da böyle bir yasal durumdan sonra ilçemize hizmet gelmeye başladı. Bu yetkinin sonucu olarak da alt yapıda, sporda, turizmde, tarımda ilçemize ciddi oranlarda katkı verdik. Bunu hep birlikte başardık. Bu başarı kişisel bir başarı değildir. Beni AK Parti ailesine layık görüp, aranıza aldınız. Bu benim için çok kıymetli ve değerli ama bir onun kadarda mesuliyeti ve sorumluluğu yüksek bir görevdir. Burada hep birlikte bir anlayışı gerçekleştirdik ve başardık. Canla başla dönem sonuna kadar Kurucaşile’miz için çalışacağız” diye konuştu.

 

“Önümüzde artık kritik bir seçim var”

 

 

AK Parti Kurucaşile İlçe Başkanı Mustafa Ergin de 2023 seçimlerinin önemine dikkati çekerek “Önümüzde artık kritik bir seçim var. Seçim sürecine yavaş yavaş giriyoruz. Önemli olan yaptıklarımızı birbirimize anlatmaktan ziyade nasıl bir strateji izlememizdir. Dolayısıyla önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak önceki iktidarların durumunu bilmeyen 15 yıllık bir bölüm var bunlara nasıl eğilebiliriz, bunların üzerinde çalışma yapmamız lazım” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Kurucaşile AK Parti Bartın İl Başkanlığı AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Av. Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›