158 kişi Tiyatro Eğitimleri alıyor

Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2021-2022 sanat sezonunda 158 kişi ile drama atölyeleri ve tiyatro eğitimlerine devam ediyor.
Bu haber 2021-12-22 09:58:52 eklenmiş ve 142 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi bünyesinde 2009’da kurulan Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu, pandemi nedeniyle 1,5 yıllık zorunlu bir aradan sonra eğitimlerine tekrar başlamıştı.

 

Ekim Ayı’ndan itibaren çalışmalarına başlayan Bartın Belediyesi Şehir Tiyatrosu 2021-2022 sanat sezonunda; 6-9 yaş, 10-14 yaş, lise, üniversite, yetişkin, ev hanımları gruplarında 158 kişi ile drama atölyeleri ve tiyatro eğitimlerine devam ediyor.

 

Şehir Tiyatrosu çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye olarak kültürel ve sanatsal etkinliklere her zaman büyük önem verdiklerini bu anlamda da çeşitli kurs ve etkinliklerle vatandaşlara en güzel hizmetleri sunmak istediklerini söyledi.

 

İnşaat çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi projesinin de önemine dikkat çeken Başkan Akın, “Altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yanı sıra kültürel ve sosyal etkinlikler de yerel yönetimlerin en önemli görevli arasında. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana bu anlayış içerisinde çalışarak, halkımızın talepleri doğrultusunda çeşitli kurslar açarak, birçok branşta faaliyet gösteren spor kulübü kurarak bu anlamda da halkımıza en iyi hizmetleri sunmaya çalıştık. Yeni dönem projelerimiz arasında yer alan Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi projemizle de bu çalışmalarımızı tek çatı altında toplayarak, çeşitliliğini artırmayı hedefliyoruz. Bu projenin kültür ve sanat şehri olan Bartın’ımıza çok şey katacağı düşüncesindeyim. Ayrıca kültür ve sanat anlamında katkı sağlayacak her türlü faaliyete de katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bartın Belediyesi olarak her anlamda halkımıza gereken desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi tiyatro
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›