Emniyet kentin huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev başında

Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Bartın’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Korkmaz, kentin huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev başında olduklarını belirtti.
Bu haber 2021-12-14 09:26:43 eklenmiş ve 206 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, hafta sonu düzenlenen kahvaltı programında Bartın’da görev yapan basın temsilcileriyle bir araya geldi.

 

Kentin huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat görev başında olduklarını belirten İl Emniyet Müdürü Korkmaz, Bartın’da yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların adres kayıt işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

 

Emniyet Müdürlüğünce yapılan bu çalışmayla ildeki göçmen sayısı, belirtilen bilgilerin doğru olup olmadığı, verilen ikametgahlarda yaşanıp yaşanmadığı tespit ediliyor. Bu kapsamda göçmenlerin parmaklar izleri de alınıyor.

 

Engel tanımayan motosikletli polis timlerinin, suç ve suçluyla mücadelede büyük rol oynadığını ifade eden Korkmaz, “gece kartalları” olarak adlandırılan bekçilerin de asayiş olaylarının önlenmesinde büyük rolü olduğunu söyledi.

 

Güvenli eğitim için de okul çevrelerinde gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ve denetimler gerçekleştirdiklerini belirten Korkmaz, terör eylemlerine müdahale, olağanüstü durumlar ve baskınlar için özel taktik ve silahlar kullanarak terörle mücadele ve emniyeti sağlamada görevli olan “Özel Harekat” biriminin de oluşturulacağını açıkladı.

 

Kentle ilgili basın mensuplarıyla fikir alışverişinde bulunan Bartın İl Emniyet Müdürü Korkmaz, “Tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte Bartın’ın huzuru ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görev başındayız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Emniyet Müdürlüğü asayiş
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›