El emekleri görücüye çıkacak!

Yeni yıl öncesi 26 Aralık Pazar günü kapılarını açacak olan El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı’nda 31 Aralık’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak. 6 gün boyunca açık kalacak olan fuarda derneklerin, okul ve eğitim kuruluşlarının, ev hanımlarının ürettiği yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, takı, yağlı boya tablolar, tel kırma, tel sarma el işleri, tablolar, ev tekstili, bijuteri, çiçek, gümüş aksesuarlar, kozmetik, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, zücaciye ve yiyeceklerin satışı yapılacak.
Bu haber 2021-12-11 13:29:23 eklenmiş ve 136 kez görüntülenmiştir.

 

2021 YILININ SON FUARI 26 ARALIK’TA AÇILIYOR

 

 

 Bartın Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı, 26 Aralık Pazar günü başlıyor.

 

Çok sayıda el emeği göz nuru ile yapılmış hediyelik eşya çeşitlerinin yer alacağı stantlardan oluşacak olan fuar 26 -31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek.

 

gün açık kalacak olan fuarda derneklerin, okul ve eğitim kuruluşlarının, ev hanımlarının ürettiği yöresel ürünler, ahşap aksesuarlar, takı, yağlı boya tablolar, tel kırma, tel sarma el işleri, tablolar, ev tekstili, bijuteri, çiçek, gümüş aksesuarlar, kozmetik, ofis aksesuarları, oyuncak, saat, zücaciye ve yiyeceklerin satışı yapılacak.

 

Fuara katılım sağlamak isteyenler 14 Aralık 2021 Salı günü mesai saati bitimine kadar 0378 228 62 22 numaralı telefona kayıt yaptırabilirler.

 

“Fuarımızın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”

 

Düzenlenecek olan fuarın önemine değinen Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Bartın Belediyesi El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı’mızı 21. kez gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışımızla düzenlediğimiz bu tür fuarlar çok önemli. Fuarlar vesilesiyle kentimizin birçok değerini gözler önüne seriyoruz. El Sanatları Fuarımız ile hem kentimizin en önemli kültürel değerlerinden olan el sanatlarımızı fuar ziyaretçilerine tanıtmış oluyor, hem de ev hanımlarımızın ev ekonomilerine katkıda bulunmalarına olanak sağlıyoruz. 26 Aralık 2021 Pazar günü gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm halkımızı davet ediyor, 31 Aralık 2021 Cuma gününe kadar devam edecek olan fuarımızın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediyesi El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›