“Bölgesel kalkınmada girişimciliğin önemi oldukça büyük”

KOSGEB Girişimcilik Daire Başkanı Cemil Arda Taşkıran’ı ağırlayan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Türkiye’nin ekonomik büyümesinde girişimciliğin önemine vurgu yaparak “Girişimciliğin gelişmesi, sosyo-ekonomik kalkınma ile bağdaştırılabileceği için bölgesel kalkınmada girişimciliğin önemi oldukça büyüktür” dedi.
Bu haber 2021-12-09 09:25:05 eklenmiş ve 147 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

KOSGEB Girişimcilik Daire Başkanı Cemil Arda Taşkıran Bartın programı kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

 

TSO’ya gerçekleşen ziyarette Taşkıran’a KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu, KOSGEB Bartın Müdürlüğü Kobi Uzmanları Arif Gök, Ali Emre Çullu ile Burçin Eminoğlu eşlik etti.

 

KOSGEB heyetini Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, Bartın Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.

 

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette KOSGEB destekleri ve girişimciliğin desteklenmesi konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Türkiye’nin ekonomik büyümesinde girişimciliğin önemine vurgu yapan Bartın TSO Başkanı Halil Balık, “Türkiye’deki nitelikli girişimci sayısının artması için geleceğin iş insanlarını oluşturacak gençlerin ekonomi ve iş dünyasına katılmasına öncülük etmeliyiz. Girişimci bir toplumun oluşması için, girişimcilik kavramının topluma küçük yaşlardan itibaren öğretilmesi, anlatılması, ilerleyen yıllarda yeni girişimcilerin çıkması için önemli bir donedir. Genç beyinlerin ekonomiye katkı sağlamadaki potansiyeli bu bağlamda yadsınamaz konumdadır. Girişimciliğin gelişmesi, sosyo-ekonomik kalkınma ile bağdaştırılabileceği için bölgesel kalkınmada girişimciliğin önemi oldukça büyüktür” dedi.

 

 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KOSGEB Girişimcilik Daire Başkanı Cemil Arda Taşkıran ve KOSGEB Müdürü Gökhan Akdağoğlu’na teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın KOSGEB Bartın Ticaret ve Sanayi Odası
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›