Oğuz için güç birliği !

Bartın’da AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, CHP İl Başkanı Hatice İlknur Erkan, MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay, Hindistan’da olması gereken kök hücre tedavisinin birinci seansı için maddi desteğe ihtiyacı olan Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastası 24 yaşındaki Oğuz Güldal Gülşen için bir araya gelerek sosyal medya aracılığıyla yapılan canlı yayında yardım topladı. Yayına Bartın’daki basın kuruluşlarının tamamı da destek verdi.
Bu haber 2018-10-22 16:26:29 eklenmiş ve 306 kez görüntülenmiştir.

 

 

Birlik, beraberlik görüntülerinin ortaya çıktığı yayında gencin birinci seansı için ihtiyacı olan 100 bin lira 2,5 saat gibi kısa bir süre içerisinde toplandı. Bartın’daki bütün basın kuruluşlarının da destek verdiği canlı yayınla, il başkanları telefonlarındaki numaraları da arayarak yardım talebinde bulundu. Yaklaşık 20 bin kişinin izlediği yayında hedeflenen maddi desteğe kısa sürede ulaşıldı.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın da yayına telefonla bağlanarak yardımda bulunurken, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Baro Başkanı Ferhat Parlatır da yönetim kurulunu toplayarak miktar belirleme sözü verdi.

 

“Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz”

 

Hiç ummadığı bir anda hayatının değiştiğini belirten Oğuz Güldal Gülşen, “Allah hepsinden razı olsun. Birlik içinde oldular tedavim için mücadele ettiler. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Maden emeklisi olan baba Eftal Gülşen de, “Çocuğumuzun birinci seans tedavisi için 100 bin lira gerekiyordu. Durumumuz acildi ve bir an önce bu parayı bulmamız lazımdı. Siyasi partilerimiz bir araya geldiler ve tedavinin başlaması için lazım olan parayı topladılar. Bundan sonra 2 seans daha yapılacak ve bunun içinde yardım toplamaya devam edeceğiz. Destek beklentilerimiz devam ediyor. Tüm hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.” dedi.

 

Kalaycı: “Bartın için birlik içinde hareket edeceğiz”

 

Yardımda bulunan herkese teşekkür ederen AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın için her konuda yine siyasetle birlik içerisinde olacaklarını belirterek “Ben duyarlı halkımıza, kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyorum. Öncelikle siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum. Elit’te Cafe sahibi Orhan kardeşimize, basın mensupları Akif Yaman, Hasan Camcı, Bülent Bostancı, Halil Tekin, Süleyman Karaman, Muhammet Çelen ve yayın için desteklerini esirgemeyen bütün basın camiası kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu akşam ilk etabı tamamladık. İnşallah kardeşimiz düzelerek gelir. Bu akşam herkes yardımda bulunmak için yarıştı. Onlara şimdiden hayırlı yolculuklar diliyoruz. Yardımda bulunan kardeşlerimiz bir verdilerse rabbimiz onlara bin versin. Hepsinden Allah razı olsun. Bizler siyasetçiler olarak birlik içindeyiz. Bartın için her konuda birlik içinde hareket edeceğiz. Önceliğimiz Bartın.” diye konuştu.  

 

Özçelik: “Elimizden gelen gayreti göstereceğiz”

 

MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik de 24 yaşındaki Oğuz’un 3 seanslık tedaviyi alabilmesi için yardımların devam ettirilmesi gerektiğine dikkat çekerek “Saygıdeğer halkımıza çok iyi niyetlerle başlamış olduğumuz bu kampanyaya desteklerinden dolayı şahsım ve camiamız adına çok teşekkür ediyorum. Umarım başladığı güzellikle devam eder. Bu akşam burada olduğu şekliyle kalmasın istiyoruz. Çünkü çok daha büyük miktarlara ihtiyaçlarımız var. Kardeşimizin bir seansı 100 bin lira tutuyor. Tedaviden 3 seans faydalanması gerektiği için bu kampanyanın halkımız arasında devam etmesinden yanayız. Bunun için biz de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Basın mensupları arkadaşlarımıza da bizi bu kampanyada buluşturdukları için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  

 

Erkan: “Birlik ve beraberliğe her zaman varız”

 

CHP İl Başkanı İlknur Erkan da birlik ve beraberlik içinde olmaya her zaman hazır olduklarını belirterek “Amacımız kardeşimizin sağlığına kavuşması ve bize söylendiği an kabul ettik. Siyaset vatandaş için yapılır ve biz bu konularda birlik ve beraberliğe her zaman varız. Kardeşimiz için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. El birliği ile inşallah onun sağlığı için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu akşam da emeği geçen herkese, basın mensubu arkadaşlarımıza, tüm halkımıza bu kampanyaya katıldıkları için çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

Yurtbay: “Bir hayırda bir araya gelmeyi başarıyoruz”

 

Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay da yine birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Bu akşam Bartınlı kardeşlerimiz gerçekten gereğini yaptılar. Oğuz kardeşimizin tedavisinin ilk hamlesi için gereken meblağ toplandı. Önümüzdeki Cuma gününe kadar paraların ulaşması gerekiyor. Çünkü Cumartesi günü kardeşimizi yolcu edeceğiz. Kendisini de inşallah gelişinde daha sağlıklı bir halde karşılarız. Bu kampanyaya destek veren halkımıza şahsım ve partimiz adına şükranlarımız sunuyorum. Biz her ne kadar farklı siyasi partilerin temsilcileri olsak da böyle bir hayırda bir araya gelmeyi başarıyoruz. Bunun içinde teşekkürlerimi arz ediyorum. Oğuz kardeşimize de acil şifalar diliyorum.” diye konuştu.

 

Gölbucaklı: “Birlikteliğimiz devam edecek”

 

CHP Merkez İlçe Başkanı Hacı Gölbucaklı ise Oğuz için tekrar bir araya geleceklerini ifade ederek “Bu akşam gerçekten halkımız çok ilgi gösterdi. Hepsinden Allah razı olsun. Bu akşam bizleri buraya toplayan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bu birliktelik bu ortamda her zaman bir araya gelir. Ne kadar siyasi olsak da burada siyasetçi olarak bulunmuyoruz. İleride bu kardeşimiz için tekrar toplanacağız. Şimdi gidip gelsin ve sağlığını biraz toparlasın. Bundan sonraki seanslarına da desteklerimizi devam ettireceğiz. Kardeşimize de acil şifalar diliyoruz.” dedi.

 

ETİKETLER : K Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı CHP İl Başkanı Hatice İlknur Erkan MHP İl Başkanı Ercüment Özçelik Saadet Partisi İl Başkanı Ünal Yurtbay Oğuz Güldal Gülşen
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›