Gıda malzemesi alınacak

Bafra Belediyesi, açık ihale usulü ile ‘19 Kalem Muhtelif Gıda Malzemesi’ satın alacak.
Bu haber 2021-12-03 10:13:52 eklenmiş ve 86 kez görüntülenmiştir.

 

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ‘Gıda Ürünleri Satın Alınacaktır’ isimli ilanı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İdarenin ihtiyaç duyduğu malzemelere ilişkin sipariş listesi İdarenin ilgili birimi tarafından verilecek. İdare ihtiyaçları doğrultusunda haftalık (7 günlük) peyderpey alım yapacak, malın tamamı tek seferde teslim alınmayacak. Talep edilen ürün istenilen gün ve saatte teslim edilecek. Acil durumlarda İdarenin talep etmesi halinde yüklenici bu talebi gün içerisinde karşılamak zorunda olacak.

İstekliler teklif mektuplarında, teklif ettikleri her kalem gıda malzemesinin markasını belirten listeyi teklif mektuplarının ekinde sunmak zorunda. Sunmayanların teklifleri değerlendirme dışı bırakılacak. Teklif verilen tüm kalemlere numune getirilecek. Numune örnekleri kesinlikle orijinal ambalajında olacak. İstenilen numunelerden büyük ambalajlı olanların yerine (pirinç, nohut vb) küçük gramajlı orijinal paketinde de olabilir. Numune örnekleri ihaleden daha sonra idarenin tebliğ edeceği tarih ve saate kadar İdare’ye verilecek. Numunesi teslim edilmeyen kalemlere ait teklifler değerlendirme dışı bırakılacak.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›