21 adet taşınmaz kiraya verilecek

Tekirdağ/Şarköy'de muhtelif iş yerleri belediyeden kiraya verilecek.
Bu haber 2021-11-30 09:29:08 eklenmiş ve 127 kez görüntülenmiştir.

 

Şarköy Belediye Başkanlığı 21 adet taşınmaz kiraya verilmesiyle ilgili duyuruda bulundu. Şarköy Belediyesi tarafından Tekirdağ/Şarköy'de 21 adet taşınmaz kiraya verilecek.  Şarköy Belediyesi’ne ait 21 adet taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesine göre açık teklif usulü ile kiraya verilecek.

Kiralama ihalesine ait şartname, ihaleye giriş koşulları ve tamamlanması istenilen belgeler mesai saatleri içerisinde Şarköy Belediye Başkanlığı / Mali Hizmetler Müdürlüğü İhale Biriminde ücretsiz olarak görülebilecek. İhaleye girebilmek için şartname satın almak ve istenilen belgeleri tamamlamak zorunlu olacak.

Kiralama ihalesine katılmak için istenilen belgeleri tamamlayanların 14 Aralık 2021 Salı günü saat 17:00' a kadar katılım evraklarını Mali Hizmetler Müdürlüğü İhale Biriminde görevli memura teslim edilecek. Kiralama ihalesi Belediye Başkanı odasında ve Belediye Encümeni huzurunda yapılacak. Katılımcıların çizelgede belirtilen saatte İhalenin yapılacağı yerde hazır bulunmaları gerektiği açıklandı.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

 

 

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›