Vali Dirim, sanayi esnafını ziyaret etti

Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman Usta, İl Ticaret Müdür Vekili Serpil Yüzlü, Bartın Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası(MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz ile birlikte Bartın Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Bu haber 2018-10-20 14:29:31 eklenmiş ve 272 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Esnafın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında yanlarında olduklarını belirten Bartın Valisi Nusret Dirim, gçetiğimiz günlerde Madeni Eşya ve Sanatkarla Odası(MESO) Başkanı Yılmaz Akdeniz’i ziyaret etti.

Vali Dirim’e MESO ziyaretinde Bartın Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, KOSGEB İl Müdürü Abdurrahman Usta ile İl Ticaret  Müdür Vekili Serpil Yüzlü de eşlik etti.

Oda faaliyetleri hakkında Akdeniz’den bilgi alan Vali Dirim daha sonra da yine beraberindeki heyetle birlikte Bartın Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.
Sanayi sitesi esnafı ile sohbet eden Vali Dirim, faaliyet alanları hakkında bilgi alarak işyeri sahiplerine ve çalışanlara kolaylıklar diledi.  
 

 

ETİKETLER :
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›