Amasra’nın geleceği planlanıyor!

Hafta sonu gerçekleştirilen “Amasra Turizm Çalıştayı”nın ardından değerlendirmede bulunan Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, “Amasra Belediyesi olarak verilen bunca emeğin takipçisi olarak, kısa , orta ve uzun vadedeki planlarla ilgili kurumları da yönlendirerek koordinasyon içerisinde Amasra'nın geleceğini hep birlikte çizeceğiz” dedi.
Bu haber 2021-11-24 12:34:14 eklenmiş ve 96 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Amasra Belediyesi öncülüğünde “Amasra Gelecek Planı” yapmak üzere adım adım ilerleniyor.

3 Ekim 2021 tarihinde yapılan ve “Geleceğin Amasra’sı Nerede Olmalı?”, “Geleceğin Amasra’sını Kapsayan Vizyon ve Misyon Tanımlamaları Nasıl Oluşturulmalı?” sorularının cevaplarının arandığı Turizm Arama Konferansı’nın ardından geçtiğimiz hafta sonu da Turizm Çalıştayı yapıldı.

Sivil toplum örgütü temsilcilerinden akademisyenlere, bürokrasi mensuplarından esnaf vatandaşlarımıza kadar  70 kişiye yakın Amasra sevdalısı gönüllünün katılımıyla, Kirazlar Otel’de yapılan çalıştay, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ve Amasra Kaymakamı Kadir Perçi’nin açılış konuşmalarıyla başladı.

9 tematik masada fikir önerilerinin oluşturulduğu  çalıştay daha sonra grupların  fikirlerini  öncelik sırasına göre biçimlendirerek çalıştay katılımcılarıyla paylaşmasıyla son buldu.

Tam gün süren ve yüzlerce fikrin paylaşıldığı çalıştayın sonunda Başkan Recai Çakır, “Amasra Belediyesi olarak verilen bunca emeğin takipçisi olarak,  kısa , orta ve uzun vadedeki planlarla ilgili kurumları da yönlendirerek koordinasyon içerisinde Amasra'nın geleceğini hep birlikte çizeceğiz.  Hep söylediğimiz gibi , iyi işler birlikte yapılır;  bu vesileyle , emek veren tüm  katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.

ETİKETLER : Bartın Amasra Amasra Turizm Çalıştayı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›