Laboratuvar malzemesi satın alınacak

Antalya Akev Üniversitesi Ağız Ve Diş Sağlığı Programı Laboratuvarları ve Bölüm Ofisleri için gerekli malzemeler için ihale duyurusunda bulundu.
Bu haber 2021-11-24 09:49:26 eklenmiş ve 88 kez görüntülenmiştir.

Antalya Akev Üniversitesi Ağız ve Diş Sağlığı Programı Laboratuvarları ve Bölüm Ofisleri için gerekli malzemelerin alımı ile ilgili ihale, Vakıf Yükseköğretim Kurumları İhale Yönetmeliği kapsamında yapılacak. İhale tarihi ise 7 Aralık 2021 olarak belirlendi.

İhale Dokümanı ihale tarih ve saatinden önce İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’nden teslim alınacak.

İhale konusu malzemeler sözleşme imzalandıktan sonra 60 takvim günü içerisinde teslim edilecek. Yüklenici firma muayene ve kabul komisyonunun hazırlanabilmesi için teslim tarihinden 7 gün öncesinde idareden randevu alacak. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin en geç yukarıda belirtilen ihale günü ve saatine kadar Antalya Akev Üniversitesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü’nden 1.000,00 TL bedel ile ihale dosyasını alması zorunlu olup, belirtilen ihale tarih ve saatine kadar teklif dosyasını yetkili personele teslim etmeleri gerekmekte. Ayrıntılı bilgiye üniversiteden temin edilecek ihale dokümanından ulaşılabilir olacak.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›