Likit oksijen gazı satın alınacak

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi 2022 yılı ihtiyacı için 800 bin kilogram Likit Oksijen gazı satın alacak.
Bu haber 2021-11-15 09:46:02 eklenmiş ve 91 kez görüntülenmiştir.

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi 2022 yılı ihtiyacı için 800 bin kilogram Likit Oksijen gazı satın alacak.

Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hastane) 2022 yılı ihtiyacı için Likit Oksijen Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale, 4734 Sayılı KİK, Açık İhale Usulü ile yapılacak. Likit Oksijen Alımı (800 bin kilogram) ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilecek.

İhaleye teklif verecekler ise Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenmiş Medikal Gaz Üretim ve/veya Dolum İzin Belgesi ya da İl Sağlık Müdürlüklerince düzenlenmiş Medikal Gaz Depolama - Dağıtım İzin Belgesinin aslını veya noter onaylı suretini teklifleriyle birlikte verecekler.

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi Zafer Külliyesi Dörtyol mah. 2078 sok. C Blok 1. kat ihale İhale Satınalma Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilecek.

Yapılacak olan ihaleye ilişkin bilgiye BİK Resmi İlan Platformu ilan.gov.tr internet sitesinden erişebilirsiniz.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiye ilan.gov.tr adresinden erişmek için tıklayınız

ETİKETLER : Bartın İlan Resmi İlan İlan.gov.tr
Diğer İLAN.GOV.TR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›