Bartın’ın “fırtına” kadınları!

Farmasi’de Batı Karadeniz’in tek “Elmas Müdürü” Çağla Yılmaz, girişimci kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi. Yılmaz, kendi işinin patronu olmak isteyen ya da ek gelir kazanmak isteyen girişimci kadınlara çağrıda bulunarak “Ön yargıları bir kenara bırakıp kendinize bir şans verin ve kazanmaya başlayın. Hayalleriniz vardır ve adım adım onları gerçekleştirirsiniz ve tabi arkanızda kocaman bir dağ vardır, bu da size güç ve kuvvet verir” dedi.
Bu haber 2021-11-09 09:13:57 eklenmiş ve 3372 kez görüntülenmiştir.

 

Girişimci kadınlar Çağla Yılmaz’la kahvaltıda buluştu!

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Girişimciliği, enerjisi ve başarı hikayesiyle birçok kadına örnek olan Çağla Yılmaz, geçtiğimiz aylarda Bartın’da Kulaklar İş Merkezi’nde Farmasi Kariyer Merkezi ve Satış Noktasını açmıştı.

Başarı çıtasını her geçen gün yükselterek yeni hedeflere doğru ilerleyen bölgenin ilk ve tek Farmasi Elmas Müdürü Çağla Yılmaz, Bartın’daki girişimci kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Sohbet havasında, samimi ortamda gerçekleşen kahvaltıda Yılmaz, girişimci kadınlarla bol bol fotoğraf çektirirken kendi işinin patronu olmak isteyen, ek gelir kazanmak isteyen girişimci kadınlara çağrıda bulundu.

 

 

 

 

“Kendinize bir şans verin ve kazanmaya başlayın”

 

Kadınlara “ön yargıları bir kenara bırakıp kendinize bir şans verin” çağrısında bulunan Yılmaz, “Çevrem yok: sadece Instagram ve Facebook kullansan yeter. Ben yapamam: ben yapıyorsam emin ol sende yaparsın. Param yok: iyi ya ben de iş teklifi sunuyorum sana. Beceremem: denedin mi? Vaktim yok: ben de sana zamanını istediğin zaman kullanma özgürlüğü veriyorum. Anneme, eşime sorayım: çalışacak olan sensin. Değil! Benim zaten işim var: hayatına bir B planı katman fena mı olur? Bunlar sadece bahanelerin bir kısmı… Ön yargıları bir kenara bırakıp kendinize bir şans verin ve kazanmaya başlayın. Hayalleriniz vardır ve adım adım onları gerçekleştirirsiniz ve tabi arkanızda kocaman bir dağ vardır, bu da size güç ve kuvvet verir. İşte bu yolda bana arkamda kocaman bir dağ olan fırtınaların gücüne teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Eşsiz bir fırsat sunuyor

 

Türkiye’nin en büyük doğrudan satış şirketi olma yolunda ilerleyen, sağlık ve kozmetik sektöründe, İlklerle başlayıp ilklerle süren başarı hikayesinin temelleri, 1950 yılında kendini bilime ve ilaç üretmeye adayan Dr. Cevdet Tuna ile atıldı.

Dr. C. Tuna, Almanya Goethe Enstitüsü’nde Tıp Eğitimi sonrası Türkiye’ye dönüş yaptı ve 1950 yılında Tan Laboratuvarlarını kurdu. Geliştirdiği yüzlerce farklı formülde ilaç üretimi yaptıktan sonra kimyevi hammadde tedarik etmek üzere Tan Ecza Deposu’nu kurarak 14 bin eczacı müşteriye hizmet verdi.

Dr. C. Tuna, oğlu Hakan Tuna ile 1985 yılında kozmetik ve kişisel bakım sektörüne girdi. Likit ürün üretimi yaparak sektörde varlığını sürdüren ve ihracattaki büyük başarısıyla Tan-Alize Kozmetik ek yatırımlarla büyümeye devam etti.

2003 yılında Farmasi ve Dr. C. Tuna markası doğdu. İhracat pazarında birinci olan Farmasi 2010 yılında doğrudan satış sistemine geçti. Doğrudan satış kanalında Türkiye pazarında ilk sıralarda yerini aldı.

Farmasi, Farmasotik; ilaç kalitesinde kozmetik üretim anlayışı, sağlıklı ve kaliteli geniş ürün portföyü ve kazançlı iş fırsatı ile herkesin hayatına ve hayallerine dokunabilen bir marka. İnsanların özellikle kadınların hayallerinden ilham alarak geliştirilen ürünler ve kazançlı iş modeli ile insanlara kendi potansiyel ve güzelliklerini keşfedebilecek eşsiz bir fırsat sunuyor.

Farmasi ve Dr. Cevdet Tuna markaları tüm ürünler, Farmasi laboratuvarlarında, insan sağlığını koruyan, en yüksek kalite standartlarında ve çevre dostu yöntemlerle üretiliyor. Bağımsız uluslararası firmalar tarafından verilen sertifikalar da formüllerin güvenilirliğini tescil ediyor.

Farmasi, zengin ürün çeşitliliğiyle her zevke ve ihtiyaca yönelik makyaj, cilt bakım, saç bakım, kişisel bakım, parfüm, gıda takviyesi, Dr. Cevdet Tuna’dan özel formüllü doğal bileşen kullanılan ürünler ve Mr. Wipes markalı ev temizlik ürünleriyle ürün gamını her geçen gün genişleterek tüketici ihtiyaçlarına çözüm buluyor.

Günümüzde 2 bini aşkın ürün çeşidiyle hizmet veren Farmasi, ürünlerini İstanbul Ömerli’de bulunan 100 bin metrekare büyüklüğü olan ve yıllık 500 milyon üretim kapasitesi bulunan tesisinde üretiyor. Sektördeki teknolojik gündemleri yakından takip eden Farmasi, üretim tesisinde son teknoloji dijital makinaları kullanıyor.

 

Çağla Yılmaz Farmasi Kariyer Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz

 

Farmasi size satın alırken tasarruf edebileceğin, satarken kazanç elde edebileceğin veya kendi ekibini kurarak daha çok kazanabileceğin, harika bir iş fırsatı sunuyor. Farmasi dünyasında seni neler bekliyor merak ediyorsanız Kulaklar İş Merkezi’nde bulunan Çağla Yılmaz Farmasi Kariyer Merkezi’ni ziyaret edebilir ve detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

ETİKETLER : Bartın Farmasi Çağla Yılmaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›