BARTIN’DAN TEPKİ!

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına söylediği sözlerini kınayan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ekrem Altınok, “Maalesef şehidimizin abisine ağzı alınmayacak hakaretler ve küfürler savurarak darp etmiştir. Bartın Şehit Aileler Derneği olarak şehit abisine yapılan bu saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Bu asla affedilmeyecek bir çirkinliktir” diye konuştu.
Bu haber 2021-11-06 18:22:00 eklenmiş ve 80 kez görüntülenmiştir.

 

 

“BU ÇİRKİN DURUMU KINIYORUZ”

 

 

Erkan Hızoğlu

  

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ekrem Altınok, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına söylediği sözlerle ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. Cumartesi günü Arap Camisi önünde toplayan Şehit Aileleri Derneği üyeleri İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına söylediği sözlerini kınadı. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ekrem Altınok tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

“Asla affedilmeyecek bir çirkinlik”

 

“İyi parti heyetinin Bingöl ilini ziyaretinde, İyi Parti’nin Grup Başkan Vekilli, Gazi Meclis'imizin üyesi bir milletvekili olan Lütfü Türkkan’ın bir şehit ailesine hakaret etmesini ve küfretmesini şiddetle kınıyoruz. Bu ülke için canını feda eden şehitlerimizin aileleri önünde saygıyla eğilmesi gerekirken, maalesef şehidimizin abisine ağzı alınmayacak hakaretler ve küfürler savurarak darp etmiştir. Bartın Şehit Aileler Derneği olarak şehit abisine yapılan bu saldırıyı en ağır şekilde kınıyoruz. Bu asla affedilmeyecek bir çirkinliktir. Tüm Türkiye'nin gözü önünde kameralar karşısında şehit ailemize hakaret edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Bilinmelidir ki bu küfür ve hakaret tüm şehit ailelerimize yapılmıştır. Aziz şehitlerimizin emanetlerine hürmetsizlik edenler, milletimize ve tüm değerlerimize saygısızlık ediyorlar. Bu değerli aileler bizlere aziz şehitlerimizin emanetidir. Bu emanete hep birlikte sahip çıkmalıyız. Bir kez daha ifade edelim. Bu çirkin durumu kınıyoruz.”

ETİKETLER : Bartın Bartın Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ekrem Altınok İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›