EYBEY Medya’dan Saadet Partisi’ne taziye ziyareti

EYBEY Medya Yayımcılık Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Mustafa Ahmet Oktay, beraberindeki çalışanlarıyla birlikte Saadet Partisi İl Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu.
Bu haber 2021-11-06 14:32:48 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Bartın Pusula Gazetesi ve Bartın Halk Gazetesi’ni bünyesinde bulunduran EYBEY Medya Yayımcılık Tic. Ltd. Şti.’nin sahibi Mustafa Ahmet Oktay, beraberindeki çalışanlarıyla birlikte Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay’ın ölümünden duydukları üzüntüyü dile getirmek ve başsağlığı dileklerini iletmek üzere Saadet Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.

 

Saadet Partisi İl Başkan Vekili Mücahit Mekeç ve İl Başkan Yardımcısı Yaşar Sinoplu ile bazı parti yöneticileri tarafından ağırlanan EYBEY Medya heyeti adına konuşan şirket sahibi Oktay, “Malumunuz Ünal abimizi kaybettik. Sizlerin acısını bizler de en kalbi duygularla yaşıyoruz. Manevi olarak çok üzüldük. Allah taksiratını affetsin. Sizlere de başsağlığı diliyoruz. Allah inşallah böyle acıları bir daha ne bizlere ne de tüm Müslümanlara yaşatmasın. Söylenecek fazla laf yok. Bazen kelimeler yetersiz oluyor. Zaman çok hızlı akıp gidiyor ama acımız kolay kolay dineceğe benzemiyor. Yıllarca özel hayatımızda abilik-kardeşlik, arkadaşlık-dostluk yaptığımız, iş hayatımızda da gazeteci-siyasetçi ilişkimizde bizlere karşı hürmetini, saygısını, sevgisini hiçbir zaman eksik etmemişti rahmetli Ünal abi. Gıyabında sizlere de bir kez daha başsağlığı ve sabır diliyoruz” dedi.

 

Mekeç: “Üzüntüler paylaşılarak azalıyor”

 

Mekeç de, Bartın Pusula Gazetesi ve Bartın Halk Gazeteleri ile EYBEY TV adına yapılan ziyareti naif ve nezaket dolu bulduklarını belirterek misafirlerine teşekkür etti. Mekeç, “Bizler beşeriz, etten ve tırnaktan yaratılmış insanlarız. Sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşarak artırabiliyor ya da azaltabiliyoruz. Bu süreç içerisinde yapılan tüm ziyaretler bizi derinden etkilemiş ve iz bırakmıştır. Sizler de bizi yalnız bırakmadınız. Tabi ki Saadet Partisi bir kurumsal kimliktir ve elbette ki devam edecektir. İnşallah gelecek süreçte de daha rahat olacağımızı umut ediyorum. Tüm teşkilat üyelerim adına bir kez daha sizlere şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Saadet Partisi EYBEY Medya
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›