Şehit Cem Kanbur hayrına Tanzanya’da su kuyusu!

Bartınlı Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Cem Kanbur’un hayrına Tanzanya’da su kuyusu açıldı.
Bu haber 2021-11-06 13:40:32 eklenmiş ve 212 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun öncülüğünde başlatılan ve İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Deniz Feneri Derneği’nin iş birliğiyle yürütülen “1000 Şehidimiz Adına 1000 Su Kuyusu” Projesi kapsamında Pendik İlçesinde yaşayan vatandaşların yapmış olduğu bağışlarla Tanzanya’da Bartınlı Şehidimiz Cem Kanbur’un hayrına su kuyusu açıldı.

Vali Sinan Güner, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan, Deniz Feneri Derneği Temsilcisi Halit Bitkin ve Şehit Cem Kanbur’un ailesinin katıldığı programda ilk olarak Şehidimizin anılarını yaşatmak amacıyla, baba evinin bir bölümünde hazırlanan müze katılımcılar tarafından gezildi.

 

 

Ardından Deniz Feneri Derneği Temsilcisi Halit Bitkin’den bilgi alan Vali Güner, vatanımız ve milletimiz için canını feda eden Şehidimiz Cem Kanbur’un adının ülkemizden binlerce kilometre ötede yaşatılacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek su kuyusunun açılmasında bağış yapan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Daha sonra Vali Güner tarafından su kuyusunun açılışına ilişkin plaket ve su kuyusu beratı Şehit Cem Kanbur’un ailesine verildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Şehit Cem Kanbur Bartın Valisi Sinan Güner Tanzanya İçişleri Bakanlığı su kuyusu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›