TSO, Bartın Üniversitesi TEKNOFEST Yarışmacılarını ağırladı

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü öğrencileri, TSO Başkanı ve Yönetimine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ziyarette konuşan TSO Başkanı Halil Balık, “Bu başarılı öğrencilerimizin şehrimizden çıkması adeta göğsümüzü kabartıyor. Öğrencilerimizin hayata geçirdikleri insansız hava aracını gururla inceledik” dedi.
Bu haber 2021-11-03 11:51:29 eklenmiş ve 221 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü öğrencilerini TSO makamında kabul etti.

Ziyarete gelen akademisyen ve öğrencileri TSO Başkanı Halil Balık, Başkan Yrd. Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri G. Gülin Aldatmaz, M. İlker Yıldırım, Keramettin Şenkal, S. Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.

TÜBİTAK ve TEKNOFEST tarafından düzenlenen Savaşan İHA Yarışması’nda başarı gösteren ve İHA ile Döner Kanat Kategorisi’nde ilk 10’a giren öğrencileri kabul eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, “Yarınlarımızın teminatı ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin mimarlarını başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Bartın Üniversitesi Havacılık ve Uzay Kulübü öğrencilerinin kurduğu “Tunga Saye Takımı’nın İHA ile “Döner Kanat Kategorisi”nde ilk 10’a giren öğrencilerini kutlayan TSO Başkanı Halil Balık, “Gençlerimizin bilimin rehberliğinde hayata geçirdiği tüm projeler bizleri mutlu ediyor. Bu başarılı öğrencilerimizin şehrimizden çıkması adeta göğsümüzü kabartıyor. Öğrencilerimizin hayata geçirdikleri insansız hava aracını gururla inceledik. Dünya artık Türkiye’nin teknolojik başarılarını konuşmaya başladı. Bilime verdiğimiz değer ile havada, karada ve denizde hayata geçirdiğimiz yerli ve tamamen milli projelerimiz adeta tüm dünyanın gözünü bize çevirdi. Bu konuda çeşitli başarılara imza atarken gençlerimizin de teknolojinin her alanında yeni projeler üretmesi bizleri hem mutlu ediyor hem gururlandırıyor. Odamız bundan önce de birçok öğrencimizin projesinin hayata geçirilmesine destek verdi ve vermeye de devam edecek. Yarınlarımızın teminatı ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin mimarlarını başarılarından dolayı bir kez daha tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Ziyarette takım kaptanı Serkan Özdemir, TSO Başkanı ve Yönetimine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Üniversitesi Bartın Ticaret ve Sanayi Odası TEKNOFEST
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›