Tunç’tan yoğun hafta sonu mesaisi

Hafta sonunu Bartın’da geçiren AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve parti yöneticileriyle birlikte incelemelerde bulunurken önemli ziyaretler de gerçekleştirdi.
Bu haber 2021-11-02 09:25:27 eklenmiş ve 250 kez görüntülenmiştir.

 

 

Ziyaretlerde ve incelemelerde bulundular

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, geçtiğimiz hafta sonunu Bartın’da geçirdi.

 

Bartın’daki zamanını incelemeler ve ziyaretlerle geçiren Milletvekili Tunç, AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Demirci ve Gökser Çağdaş ile birlikte yaklaşık bir ay önce meydana gelen trafik kazasında eşi Murat Sevilmiş’i kaybeden Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner Sevilmiş’e taziye ziyaretinde bulundu.

 

 

Ardından da İl Özel İdaresi-Türbe Yolu arasında yolda incelemelerde bulunan Milletvekili Tunç, “Bartın kent merkezine yeni bir üst geçit daha kazandırdık, yapımı tamamlanan Bartın eski çevre yolu ve Özel İdare kavşağında AK Parti İl Başkanımız Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanımız Kenan Dursun, İl Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Demirci ve Gökser Çağdaş ile birlikte incelemelerde bulunduk” dedi.

 

 

Kent merkezinde esnaf ziyareti

 

Milletvekili Tunç, sonrasında da yine beraberindeki AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Demirci ve Gökser Çağdaş ile birlikte kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretlerinin ardından kısa bir değerlendirmede bulunan Tunç, “Gurbetçi hemşehrilerimizin memleketimizi ziyaretinin ardından bereketli bir yaz dönemi geçiren esnafımız, Pandemi nedeniyle Üniversitemizin yüz yüze eğitime ara vermesinin ardından 19 bin Üniversite öğrencimizin yeniden Bartın’a gelmesi ile birlikte hareketli bir döneme daha giriyor. Bartın kent merkezinde esnafımızı ziyaret ettik, esnafımıza hayırlı işler dileğinde bulunduk” diye konuştu.

 

 

Güreş sahasında inceleme

 

Esnaf ziyaretlerinin ardından AK Parti Bartın İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılarak, güncel siyasi gelişmeler ile teşkilat çalışmalarını değerlendiren AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ile birlikte Yanaz köyünde Gençlik ve Spor Bakanlığından aktarılan ödenekle inşa edilerek yapımı tamamlanmak üzere olan güreş stadında incelemelerde bulundu.

 

 

Devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldılar

 

Tunç, son olarak da Bartın-Arıt yolu şantiyesini AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı ile birlikte ziyaret ederken Çöme Boğazı-Bartın arasında devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›