Polisten Covid-19 ve dolandırıcılık uyarısı!

Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Halatçıyaması Sokak üzerinde bulunan kafeler ve çay bahçelerini ziyaret ederek Covid-19 pandemisinin yanı sıra son dönemde artış gösteren dolandırıcılık vakalarına ilişkin olarak alınması gereken tedbirlere ilişkin bilgilendirmeler yaptı.
Bu haber 2021-10-14 10:09:44 eklenmiş ve 361 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü’nün vatandaşları genel asayiş konularında bilgilendirmeyi sürdürüyor.

 

Bu kapsamda son olarak, Halatçıyaması Sokak üzerinde bulunan kafeler ve çay bahçelerini ziyaret eden Bartın Toplum destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Covid-19 pandemisinin yanı sıra son dönemde artış gösteren dolandırıcılık vakalarına ilişkin olarak ne gibi tedbirler alınması gerektiğine ilişkin bilgilendirmeler yaptılar.

Pandemi sürecinin başarılı bir şekilde yürütülmesi ve halen artış gösteren Covid-19 vaka sayısının aşağıya çekilebilmesi için uyulması gereken kuralları hatırlatan ekipler, esnafın dolandırıcılık olaylarına karşı da uyanık olmalarını ve böyle bir durumla karşılaşılması durumunda ne yapmaları gerektiğinin anlatıldığı broşürleri esnafa dağıttı.

ETİKETLER : Bartın Bartın Emniyet Müdürlüğü dolandırıcılık
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›