Ayakkabıcılık kursunda eğitim sürüyor

Bartın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Asım Özdemir, Bartın Organize Sanayi Bölgesi’ndeki İnovasyon Merkezi içinde faaliyet gösteren Ayakkabıcılık Kursunu ziyaret ederek verilen eğitimi yerinde gözlemledi.
Bu haber 2021-10-14 09:50:52 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

 

Bartın Valiliği’nin himayesinde Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bartın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ve Bartın Ayakkabıcılar Derneği arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bartın Halk Eğitimi Merkezi tarafından Bartın OSB İnovasyon Merkezi’nde açılan Ayakkabıcılık kursunda eğitim sürüyor.

 

Kursu ziyaret eden Bartın Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özdemir, ayakkabı yapımı konusunda eğitim alan 25 kursiyerler ve öğreticilerden bilgiler alıp sohbet etti.

 

Bartın OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu’nun da eşlik ettiği Özdemir, ilimizde istihdama yönelik kurslara her zaman destek verdiklerini söyledi.

 

Özdemir, özel sektörde yer alan firmaların Bartın halk Eğitim Merkezi ile irtibata geçmeleri durumunda gerekli planlamaların ilgili mevzuat çerçevesinde yapılacağını diye getirdi.

Halen devam eden kursun 27 Aralık 2021 tarihinde sona ereceğini anımsatan Özdemir, yeni açılacak kurs için Bartın İş-Kur Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiğini anımsattı.

ETİKETLER : Bartın Halk Eğitim Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bartın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ve Bartın Ayakkabıcılar Derneği sayacılık kursu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›