Sosyal medyada Ulus ile ilgili çıkan iddiaları KALAYCI YALANLADI!

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Ulus belediyesi tarafından işletilen Ulus Doğa Park Oteli’nin üniversite öğrencilerine fahiş fiyattan (aylık 3 bin TL) kiralandığı yönünde sosyal medya üzerinden yaratılmak istenen algının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kalaycı, otel odalarının sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ile çamaşırhane hizmeti de verilecek şekilde günlük 50 TL’den üniversite öğrencilerinin hizmetine sunulduğunu söyledi.
Bu haber 2021-10-01 09:29:37 eklenmiş ve 1362 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Kalaycı, ilimizdeki öğrenci yurtlarının kapasiteleri ve doluluk oranları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Son 5 yılda Bartın’a 6 bin kişilik öğrenci yurdu kazandırıldığını hatırlatan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Bartın’da yurtlarımızın toplamda 6 bin 889 öğrenci kapasiteli. Hacı İbrahim Paşa Kız Yurdu 2 bin 462 kapasiteli ve tamamen dolu. Çeşm-i Cihan Kız Yurdu 664 öğrenci kapasiteli ve tamamen dolu. Bartın Kız Öğrenci Yurdu’ndaki805 yatağında tamamı dolu. 102 kız öğrencimizde yedekte yurt çıkmasını bekliyor. Ancak onlar da mağdur edilmiyor ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uluslararası öğrenciler için açıkta bekletilen odalarda misafir ediliyor. Mehmet Rıfat Efendi Erkek Öğrenci Yurdu’muzdaki2 bin 958 kişilik kapasitenin de 2 bin 175’i dolu. Burada 783 boş yerimiz var” dedi.

 

Ulus Belediyesi tarafından Ulus Doğa Park Otel’de üniversite öğrencilerine sanki çok yüksek fiyatlarla (aylık 3000 TL gibi) konaklama yaptırılıyormuş gibi bir algı yaratılmasına yönelik sosyal medya paylaşımlarına da değinen Turhan Kalaycı, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Kalaycı, Ulus Belediyesi’nin sözkonusu odaları sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinin yanı sıra çamaşırhanede kıyafetlerinin yıkanması hizmeti de dahil olmak üzere günlük sadece 50 TL’den öğrencilerin kullanımına sunulduğu bilgisini verdi. Burada kalan öğrencilerin oldukça konforlu bir ortamda konakladığını savunan AK Parti İl Başkanı Kalaycı, bunu sağlayan Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’a da teşekkür etti.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı yurt
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›