Kasaplar ve Yemeniciler Sokak’ta da çalışma başlıyor

Lütfiye Caddesi’nin ardından ekipler Kasaplar Sokak ile Yemeniciler Sokak’ta doğalgaz çalışmalarına başlayacak. Doğal gaz hat çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından üstyapı ile ilgili çalışmalar da gerçekleştirilecek.
Bu haber 2021-09-10 09:26:23 eklenmiş ve 176 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç, AR-GE Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Su ve Kanalizasyon Müdürü Emre Önder, Destek Hizmetleri Müdürü Zekai Yılmaz, Akmercan Batıkar Doğal Gaz Firması Teknik Personeli İşletme Yapım Şefi Arif Eyüp Tatar, Saha Sorumlusu Murat Çınar ve Belediye Teknik Personelinin katılımıyla doğal gaz altyapı ve üstyapı ile ilgili koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

 

Söz konusu toplantıda Başkan Akın, Lütfiye Caddesi’nde gerçekleştirilen doğal gaz ve üstyapı çalışmalarını, Kasaplar Sokak ile Yemeniciler Sokak’ta yapımına başlanacak olan doğalgaz hat çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

“Vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız”

 

Toplantı sonrası çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Akın; “Akmercan Batıkar Doğalgaz Firması tarafından 2021 yılı yatırım programı kapsamında Lütfiye Caddesi’nde gerçekleştirilen doğal gaz hattı çalışmasının ardından Kasaplar Sokak ile Yemeniciler Sokak’ta da hat çalışmalarına başlanacak. Bu bölgemizdeki çalışmaları kısa sürede tamamlayarak esnaflarımızı doğalgaz ile buluşturacağız. Doğal gaz hat çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından üstyapı ile ilgili çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Lütfiye Caddesi’nde hat çalışmaları sonrası üstyapı anlamında gerekeni yapıyoruz. Doğal gaz hat çalışmalarına başlanacak olan 2 caddemizde de hızlıca üstyapı çalışmalarımızı tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Kasaplar Sokak Yemeniciler Sokak Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›