Genel Merkez’den İl Gençlik Kolları Teşkilatına teşekkür belgesi

AK Parti İl Gençlik Kolları’na afet bölgelerinde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi verildi.
Bu haber 2021-08-24 14:01:28 eklenmiş ve 214 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Batı Karadeniz Bölgesi’nde etkili olan yağışların neden olduğu sel felaketi ve taşkınların yaşandığı yerlerden biri de Bartın oldu.

Yolların, köprülerin yıkıldığı, bir kişinin hayatını kaybettiği, birçok ev ve iş yerinin hasar gördüğü Bartın’daki afet bölgelerinde tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler de seferber oldu.

AK Parti Gençlik Kolları da selin yaşandığı ilk günden itibaren bölgedeki çalışmalara katılırken yaraların sarılması için olağanüstü bir çaba sergiledi.

Afet bölgelerinde göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na Genel Merkez tarafından teşekkür belgesi verildi.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan teşekkür belgesini İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir’e Genel Merkez’de düzenlenen 81 İl Başkanları istişare toplantısında takdim etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir’e çalışmalarından dolayı teşekkür eden İnan “Ülkemizde son günlerde yaşadığımız afetler sonrasında ihtiyaç olan bölgelerde teşkilatınızla gerçekleştirmiş olduğunuz yardım çalışmaları dayanışmanın en güzel örneği oldu” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir de İnan’a teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanlığı AK Parti Genel Merkezi AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›