Kadrolu işçi alımı ilanları peş peşe geldi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Devlet Su İşleri işçi alımı yapılacağını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere 4 bin 346 kadrolu işçi alımı yapılacağını belirtirken Bartın’a kontenjan ayrıldı.
Bu haber 2021-08-24 10:42:25 eklenmiş ve 210 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Türkiye İş Kurumu tarafından kadrolu işçi alımı duyuruları peş peşe geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamada bulunarak Milli Eğitim Bakanlığı pansiyonları ve yurtlarına 5 bin 872 kamu personeli alımı yapılacağını açıklamıştı. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Devlet Su İşleri de kadrolu işçi alımı yapıalcağını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı da 4 bin 346 temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı yapacak. Beklenen personel temini başvuru kılavuzu da yayımlandı. Kılavuzda Gençlik Spor Bakanlığı başvuru ve kura tarihleri açıklandı.

 

Bartın’da 34 kişilik kadro

 

Bartın’da 4 erkek güvenlik görevlisi, 10 kadın güvenlik görevlisi, 8 erkek temizlik görevlisi, 12 kadın temizlik görevlisi olmak üzere 34 kişilik kadro açıldı.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile Bakanlığın taşra teşkilatında istihdam edilmek Temizlik Görevlisi ile Güvenlik Görevlisi meslek kollarında sürekli işçi alımı için başvurular 23 – 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilecek.

 

DSİ 2 bin 5 işçi alacak

 

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, 2 bin 5 kişiyi kapsayan işçi alımı gerçekleştirecek.

Alınacak personeller, ağır vasıta hizmetleri için şoför, ambar işçisi, usta, akaryakıtçı, sondaj işçisi, kompresör operatörü, vinç operatörü, laborant, topoğraf, hidrolog, aşçı, teknisyen ve bekçi gibi kadrolarda görev yapacak.

DSİ işçi alımı ilanı, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Açık Kamu İş İlanları bölümünde dün (23 Ağustos Pazartesi günü) ilan edilirken 5 gün ilanda kalacak. Talep ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri veya www.iskur.gov.tr adresinden yapabilecek.

 

ETİKETLER : Bartın İŞKUR Milli Eğitim Bakanlığı Gençlik ve Spor Bakanlığı Devlet Su İşleri işçi alımı kadrolu işçi sürekli işçi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›