“Her türlü desteğe hazırız”

Beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Bartın’daki sel bölgelerinde incelemede bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, “Şimdi birlik beraberlik zamanı. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak Zafer ve Yenihan bölgemiz için her türlü desteğe hazırız” dedi.
Bu haber 2021-08-23 14:43:13 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcısı Fatih Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Yıldırım, Gülin Aldatmaz ve Keramettin Şenkal, Meclis Üyeleri Erkan Eroğlu, Feridun Çavuşoğlu, Serkan Aldatmaz, Yücel Oğulları ve 5. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Osman Özer, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara ve Bartın Organize Sanayi Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu sel bölgesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Selden en çok zarar gören Zafer Köyü’nde bir dizi incelemelerde bulunan Bartın TSO Heyeti, esnaf ve vatandaşların taleplerini kalem kalem not alarak acil ihtiyaçların sıralaması yaptı.

 

Bölgedeki incelemeleri sonrasında açıklamada bulunan TSO Başkanı Halil Balık, “Bugün selden etkilen zafer köyümüze tekrar gelerek yeniden bir durum değerlendirmesi yaptık. Acil ihtiyaç listelerini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne ilettik. Selden zarar gören esnaf, kooperatif ve vatandaşlarımızın kamu bankalarına olan borçları faizsiz olarak öteleneceği tarafımıza bildirildi. Biz de esnaf arkadaşlarımıza vatandaşlarımıza ilettik. Şimdi birlik beraberlik zamanı. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak Zafer ve Yenihan bölgemiz için her türlü desteğe hazırız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO afet bölgesi sel
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›