Bahçeli’den Akın’a “geçmiş olsun” telefonu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı telefonla arayarak “geçmiş olsun” dileklerini iletirken çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bartın halkına bir kez daha ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Bahçeli, afetler ile ilgili süreci yakından takip ettiğini belirterek Başkan Akın’a herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
Bu haber 2021-08-18 09:57:21 eklenmiş ve 122 kez görüntülenmiştir.

 

 

“Yakından takip ediyorum”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı telefonla arayarak, yaşanan sel afeti sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Telefon görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulunan Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, telefonla arayarak sel afeti sonrası yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Afetzede vatandaşlarımıza ve Bartın halkına bir kez daha ‘geçmiş olsun’ dileklerini ileten Sayın Genel Başkanımız, afetler ile ilgili süreci yakından takip ettiğini belirterek, herhangi bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. Afetin ilk saatlerinden itibaren Bartın Belediyesi olarak etkin bir şekilde afet bölgemizde çalışma sürdürdüğümüzün, yaraların sarılması için Belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettiğimizin bilgisini verdim. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye bizlere ve bölgemize gösterdiği yakın ilgi için teşekkür ediyoruz. Desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve genel merkezimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›