Zafer Köyü İlkokulu’nda eğitim-öğretim aksamayacak

Yaşanan sel felaketinde büyük hasar gören Zafer Köyü İlkokulu’nun 2021-2022 eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi için çalışma başlatıldı. Bartın Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, okulda eğitim faaliyetinin aksamayacağını söyledi.
Bu haber 2021-08-13 15:09:11 eklenmiş ve 164 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Ulus İlçe Milli Eğitim Müdürü Levent Ok ile birlikte afet bölgesine giderek sel felaketinden etkilenen okullarda incelemelerde bulundu.

Selin yarattığı zayiat nedeniyle büyük üzüntü içinde olduğunu belirtirken bu tür doğal afetlerin sadece maruz kalanı ya da bölge insanını değil tüm ülkeyi üzüntüye sevk ettiğini söyledi.

 

İlimizde selden en büyük hasarın oluştuğu Zafer Köyü’nde de İlkokulun ciddi şekilde olumsuz etkilendiğini belirten Acar, “Bizler okulumuzda meydana gelen hasarı en kısa sürede çözüme ulaştırarak, öğrencilerimizi ait oldukları yere okullarına kavuşturacağız. Bu süreçte eğitim – öğretim aksamayacak öğrencilerimiz olumsuz etkilenmeyecektir. Tüm bölge halkına ve Bartın’ımıza çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah bir daha bu ve buna benzer doğal afetleri ülkemize yaşatmasın diyorum. Gelecek nesillerimizin eğitim sürecine etki edecek her türlü olumsuzlukların karşısında dimdik durmaya devam edecek, inşallah tüm olumsuzlukların üstesinden geleceğiz. Bölge incelemelerinde bizlere önder olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum beyefendiye, İlimiz yatırımlarında ve bölgemizin her türlü sorunlarında her zaman en ön saflarda olan AK Parti Bartın Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç beyefendiye, eğitimin ve eğitimcinin her zaman destekçisi, ilimiz adına adeta fedakarlık timsali Bartın Valimiz Sayın Sinan Güner beyefendiye kurumum ve şahsım adına şükranlarımı arz sunuyorum” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar sel afet sel felaketi okullar
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›