TSO’dan “Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende” projesine destek

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası destekleri ve Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan “Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende” projesi hayata geçirildi.
Bu haber 2021-08-10 14:45:39 eklenmiş ve 166 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Vatandaşlarla daha iyi ilişki kurmak, suçtan mağdur olma korkusunu azaltmak, suç oranlarını azaltmak, ekonomik yönden geçim sıkıntısı yaşayan, sosyal imkânları bulunmayan, devletin sunduğu sosyal imkânlardan yeterince faydalanamayan vatandaşların; sosyal, kültürel ve eğitim hayatlarında destek sağlamak, çocukların ve gençlerin suça sürüklenmelerinin önüne geçmek amacıyla Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan “Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende” projesi hayata geçirildi.

 

Projenin “Trafik Kurallarını Boyayarak Öğreniyorum” faaliyeti kapsamında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından hazırlanan 1 adet stant, 1 adet Bartın İl Emniyet Müdürlüğü pankartı, flama ve şubelere ait logolarla birlikte kreş ve anaokulu öğrencileri için hazırlanan bin adet trafik boyama kitabı proje sahibi ve TSO tarafından hazırlanan ve tedarik edilen malzemelerle birlikte anaokulu öğrencilerine teslim edildi. 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası da paydaş kurum olarak projeye desteklerini sunarken TSO Başkanı Halil Balık, “Biz de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen oda yönetimi olarak bu tür projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Amacımız farkındalık yaratmak”

 

Bartın TSO Başkanı Halil Balık, hayata geçen proje ilgili “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizdeki sanayinin gelişmesi, üyelerimizin sorun ve taleplerinin belirlenip çözüm odaklı projeler geliştirilmesi gibi konuların dışında sosyal sorumluluk içeren projelere de dahil oluyor. Bu kapsamda Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan ‘Hep Birlikte El Ele Geleceğiniz Güvende’ projesinin paydaş kurumlarından birisi olduk. Odamız tarafından hazırlanan ve tedarik edilen malzemelerle birlikte anaokulu öğrencilerine yönelik bin adet boyama kitabını da teslim ettik. Bu tür projelerle toplumsal bilincin artırılması, farkındalık oluşturulması amaçlanıyor. Biz de Bartın Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen oda yönetimi olarak bu tür projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO Bartın Emniyet Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›