ŞEHRİN İÇİNDE BİR O KADAR DA ŞEHİRDEN UZAK BİR DÜNYA: HİRA VİLLALARI

Hira Villaları şehrin ana merkezlerinin tamamına ulaşım kolaylığının yanında, şehrin tüm kalabalığından uzakta, harika bir yaşam alanı sağlıyor. Şehrin içerisinde bir o kadar da şehirden uzak bir yaşam alanı, doğa ile iç içe Hira Villaları sizi bekliyor.
Bu haber 2021-07-26 10:04:49 eklenmiş ve 948 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’ın en güzel yaşam yeri Hira Villaları sizi bekliyor

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Son yıllarda gerek sahilleri gerek doğası gerekse tarihi dokusuyla, görenleri kendine hayran bırakan Bartın, yatırımların da yatırımcıların da yeni gözdesi olarak gelişimini sürdürmeye devam ediyor.

 

Hafta sonları ve tatil dönemlerinde de İstanbul ve Ankara başta olmak üzere metropollerin karmaşasından, sürekli insan kalabalığı, bitmek bilmeyen trafik stresinden uzaklaşmak isteyenlerin de akınına uğrayan Bartın, inşa edilen modern konutlarıyla da yatırımcıların hedefinde bulunuyor.

 

İşte tam da bu noktada Hira Villaları, şehrin ana merkezlerinin tamamına ulaşım kolaylığının yanında, şehrin tüm kalabalığından uzakta, harika bir yaşam alanı sağlıyor. Böylelikle hem aileniz ile birlikte huzurlu bir yerde yaşıyor ve hem de merkeze en kolay şekilde ulaşabiliyorsunuz.

 

Bartın’ın yeni gelişim alanlarından Dallıca Köyü’nde yükselen Hira Villaları, doğa ile iç içe eşsiz yeşillikler ve ağaçlar arasında temiz havası ve bol oksijeni ile alışılmışlığın dışında farklı mimarisi ve yaşam tarzıyla sizleri bekliyor.

 

Villalar, 4 ayrı parselde 21 adet dubleks, 11 adet tripleks olmak üzere toplam 32 adet villa ile çocuk oyun alanları ve spor alanlarından oluşuyor.

 

Şehrin içerisinde bir o kadar da şehirden uzak bir yaşam alanı olan Hira Villaları’nda 2 adet tripleks ve 10 adet dubleks villadan oluşan ilk etap inşaatı devam ederken örnek dubleks villa inşaatı da tamamlanmak üzere…

 

 

 

 

Neden Hira Villaları’nı seçmeliyim?

 

Hayallerinize hayat veren, ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunan Hira Villaları, 37 bin metrekare alan üzerinde kurulu eşsiz yeşillikleri ve ağaçlar arasında, temiz hava, bol oksijen, kuş sesleri arasında 32 ayrı konut ile sizin ve ailenizin ihtiyaçlarını karşılayacak olan yürüyüş, bisiklet yolları, tenis, basketbol sahalarıyla daha prestijli bir yaşamın da temellerini atıyor.

 

Ayrıcalıkları bunlarla bitmeyen Hira Villaları, çocuk oyun alanı, spor salonu, dostlarınızla kutlama ve organizasyon yapabileceğiniz sosyal tesisleri ve aktivitelerinizi gerçekleştirebileceğiniz alanlar inşa ediyor. Her villaya özel 610 metrekare müstakil kullanım alanı ve güvenlikli site girişiyle size özel peyzajı yapılmış geniş arka bahçesi, her villaya özel kapalı otoparkı bulunan Hira Villaları’nda tamamen akıllı ev sistemleri kullanılıyor.

 

Alttan ısıtma sistemi, merkezi elektrik süpürgesi sistemi, bütün odalarda asma tavan led ve spot, bütün yatak odalarında geniş ebeveyn banyosu, ütü ve çamaşır odası bulunan Hira Villaları’nda ebeveyn yatak odasında geniş giyinme odası da yer alıyor.

 

 

Akıllı ev sistemleriyle kolay bir hayat

 

ICE Akıllı Ev Sistemleri kullanılan Hira Villaları’nda her odada termostatlı akıllı dokunmatik çok fonksiyonlu anahtar, perde kontrolü, panjur kontrolü, lamba kontrolü, ısıtma-soğutma kontrolü, hareket sensörü, gaz sensörü, yangın-duman sensörü, su sensörü, bütün binayı cep telefonundan ve uzaktan kontrol imkanı ve sınırsız özellik ekleme imkanı, otomatik garaj kapısı, otomatik bahçe sulama sistemi bulunurken her villaya ait jeneratör de bulunuyor.

 

Siz de doğa ile iç içe olacağınız bu yerde yaşamak istiyorsanız tamamlanmak üzere olan örnek dubleks villayı gezebilir ve bu özelliklerini görebilirsiniz.

 

Özellikle şehrin gürültüsünden kaçmak ve çocuklarınızın da huzurlu bir yerde yaşamasını istiyorsanız eğer, Hira Villaları ile doğru bir seçim yapabileceğinizi söyleyebiliriz.

 

Bartın’da merkeze yakın araçla 7 dakika uzaklıkta olan Dallıca mevkiinde 37 bin metrekare alan üzerine kurulan Hira Villaları, projenin yüzde 80’ine yakın arazisi yeşil alan olarak sizlerin kullanımına sunuluyor.

 

Tripleks villalar ise 428 metrekare proje alanına sahipken buna ilave olarak üç cephesi açık bir bodrum kattan oluşuyor. Bodrum katında kapalı garajı, ısıtmalı yüzme havuzu ve saunası bulunan örnek tripleks villalar başladığında bilgi verilecek.

 

 

 

 

Tamamı özel mimarisi, güvenliği, yaşam alanındaki bahçesi, dinlenme alanları, spor mekanları, havuz ve etkinlik için özel alanlarını da içerisinde barındıran Hira Villaları’nı daha detaylı incelemek için Bartın Belediyesi karşısında bulunan Sinan Alp Harita İmar İnşaat Ltd. Şti.’yi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Hira Villaları Hira Villaları Dallıca Mevkii villa akıllı ev sistemleri Sinan Alp Sinan Alp Harita İmar İnşaat Ltd. Şti. konut satılık villa
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›