Tunç, tatilini Bartınlılara ayıracak

TBMM Genel Kurulunun 1 Ekim'e kadar tatile girdiği bildirildi. AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, “TBMM 27. Dönem 4. Yasama yılını yoğun bir çalışma sürecinin ardından son günde de 25 saat kesintisiz süren birleşimle birlikte tamamladık” dedi. Komisyonlarda ve Genel Kurulda ülkemiz için çok önemli yasal düzenlemeleri hayata geçirdiklerini belirten Tunç, 1 Ekim’e kadar olan süreyi vatandaşlarla birlikte olmaya, onları dinlemeye, Bartınlılarla buluşmaya ayıracağını söyledi.
Bu haber 2021-07-26 09:50:09 eklenmiş ve 343 kez görüntülenmiştir.

 

TBMM Genel Kurulu 1 Ekim'e kadar tatile girdi

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

TBMM Genel Kurulunun, gündemindeki kanun tekliflerini yasalaştırmak için geçtiğimiz gün 14.00'te başladığı mesaisi aralıksız 24 saati aştı.

 

Meclis, çalışmalarına 1 Ekim'e kadar ara vermeden önce ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni kanunlaştırmak için yoğun mesai yaptı.

 

Haftalık çalışma günleri dışında Cuma, Cumartesi ve Pazar günü de çalışmalarına devam eden Genel Kurulun, geçtiğimiz gün saat 14.00'te başladığı son gün mesaisi ise aralıksız 24 saati aşarken kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından, TBMM Başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, birleşimi, Anayasa ve İçtüzük gereğince, 1 Ekim Cuma günü saat 14.00’te toplanmak üzere kapattı. TBMM Genel Kurulu 1 Ekim'e kadar tatile girdi.

 

“İlimizdeki yatırımları yerinde takip etmeye devam edeceğiz”

 

Komisyonlarda ve Genel Kurulda ülkemiz için çok önemli yasal düzenlemeleri hayata geçirdiklerini belirten AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, 1 Ekim’e kadar olan süreyi vatandaşlarla birlikte olmaya, onları dinlemeye, Bartınlılarla buluşmaya ayıracağını söyledi. İlimizdeki yatırımları yerinde takip etmeye devam edeceklerini ifade eden Milletvekili Tunç, 1 Ekim’de Meclis’in 27. Dönem 5. yasama yılı başladığında da yine beklenen yasal düzenlemeler hayata geçirmek için çalışacaklarına işaret ederek “TBMM 27. Dönem 4. Yasama yılını yoğun bir çalışma sürecinin ardından son günde de 25 saat kesintisiz süren birleşimle birlikte tamamladık. Komisyonlarda ve Genel Kurulda milletimiz ve ülkemiz için çok önemli yasal düzenlemeleri hayata geçirdik. Katkı veren tüm milletvekillerimize ve Meclis çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. TBMM çalışmalarına Anayasa gereği 1 Ekim’e kadar ara verdi. Bu süreyi her zaman olduğu gibi yine milletimizle birlikte olmaya, onları dinlemeye, hemşehrilerimizle buluşmaya ayıracağız. İlimizdeki yatırımları yerinde takip etmeye devam edeceğiz. 1 Ekim’de Meclisin 27. Dönem 5. yasama yılı başladığında da yine milletimizin bizlerden beklediği yasal düzenlemeler var, bunları da hayata geçirmek için çalışacağız. Durmak yok, milletimiz için kesintisiz çalışmaya devam inşallah” dedi.

ETİKETLER : Bartın TBMM AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›