MUSTAFA GÜNEY YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Zafer ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Güney, güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.
Bu haber 2021-07-11 20:24:18 eklenmiş ve 153 kez görüntülenmiştir.

 

 

Kumluca’da  faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en büyük kooperatiflerinden biri olan Sınırlı Sorumlu (S.S) Zafer ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nde bugün seçim heyecanı  yaşandı.

 

Mevcut Başkan Mustafa Güney, başkanlık için yeniden aday olurken bir diğer aday ise Erhan Şenol oldu.

 

İki ismin yarıştığı seçimde henüz resmi olmayan sonuçlara göre; 249 oy alan Mustafa Güney güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

 

Tekrardan başkan seçildiği için mutlu olduğunu ifade eden Güney, “Bartın’ımız, Ulus’umuz, Kumluca’mız ve Zafer Köyümüz bir ormancılık bölgesi. Zafer ve Çevre Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifimiz de 600’ü aşkın üyesiyle örnek bir kooperatif. Hem il hem de ilçe ekonomisine önemli bir katkı sağlıyor.

 

Göreve başladığımız günden bu yana ben ve yönetim kurulum büyük bir görev bilinci ile elimizden geldiği kadar tüm imkanlarımızı kullanarak gece gündüz demeden çalıştık. Bu süre zarfında hiçbir zaman şahsım adına kararlar vermedim. Her defasında olduğu gibi yine fikir alışverişi yapacağız. 

 

Her zaman olduğu gibi yöremize ve bölgemize katma değer katarak, istihdam üreteceğiz.

 

Büyük bir aile olduğumuz Kooperatifimizde, üyelerimizin ve dolayısıyla bölgemizin kalkınması için çalışmalarımıza devam edeceğiz, şahsıma yeniden teveccüh gösteren tüm üyelerimize teşekkür ederim.

 

Allah’ın izniyle hız kesmeden siz değerli üyelerimizin desteğiyle hizmetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Mustafa Güney
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›