Kemer Gençlikspor’da ‘Yaz Spor Okulu’ açılacak

Kemer Gençlikspor Kulübü Yaz Okulunu açıyor. Kendi, lisanslı oyuncularını ve yeni katılacak oyuncularını bekliyor. 05-12 yaş grubunda 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü Yaşampark Halı Saha tesislerinde ilimizin deneyimli hocalarından İsmail Ekmekçi ile yaz okulu startını verecek. Her hafta Çarşamba ve Cumartesi günü sabah 09:30- 11:00 arası küçük yaş grubundaki oyunculara ilimizin başarılı antrenörlerinden İsmail Ekmekçi tarafından eğitim verilecek.
Bu haber 2021-07-05 14:18:41 eklenmiş ve 381 kez görüntülenmiştir.

 

 

GELECEĞE YATIRIM!

 

 

2001 yılında kurulan Kemergençlikspor 20 yıldır Bartın futboluna hizmet veriyor. 1.Amatör Ligde mücadele eden Kemergençlikspor, pandemi nedeniyle bir buçuk yıldır ara verilen futbola yasakların kalkmasıyla birlikte altyapı çalışmalarına yeniden başlayacak. Kemergençlikspor  altyapı çalışmaları kapsamında Yaz Spor Okulu açacak. 05-12 yaş grubu arasındaki çocuklar, Mavi-Beyazlı kulübe gelip yaz okuluna kayıt yaptırabilecek. Kayıt yaptırmak isteyen çocuklar yaz futbol okulunda çalışmaların başlayacağı 7 Temmuz Çarşamba günü Yaşampark Tesisleri Halı Sahasında yaptırabilecek.

 

YETENKLİ GENÇLER ALTYAPIYA KAZANDIRILACAKLAR

 

Pandemide yasakların kalkmasıyla birlikte halı sahalar normal düzene döndü. 1 Temmuz tarihinde halı sahalar yeniden faaliyetlerine başladı. Kemerspor Kulübü, halı sahaların yeniden açılmasıyla birlikte yeni yeteneklerin peşine düştü. Kulüp, altyapı çalışmaları kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz Spor Okulu açacak. 05-12 yaş grubu arasındaki çocukların kayıt yaptırabileceği yaz okulunda 2 ay boyunca futbol eğitimi alacak olan futbolcu adayları arasından yetenekli olanlar, lisans çıkarılarak kulüp alt yapısına kazandırılacaklar.

İlimizin deneyimli antrenörlerinde İsmail Ekmekçi’in görev alacağı Yaz spor Okulunda  küçük yaş grubunda verilecek eğitimler 7 Temmuz Çarşamba günü Yaşampark Tesisleri halı Sahasında start alacak.

Geçtiğimiz sezonlarda altyapılarda U11,U12,U13,U14,U15  ve U16 yaş gruplarında mücadele eden Kemergençlikspor, pandemi nedeniyle bir buçuk yıldır oynanmayan alt liglerdeki mücadelesine yeni sezonda da devam edecek.

Kemergençlikspor Kulüp Başkanı İsmail Ekerbiçer, Bartın ‘da düzenlenen alt liglere her yıl katıldıklarını söyledi. Ülkemizde bir buçuk yıldır yaşana pandemi salgın hastalığının futbolumuzu derinden etkilediğini belirten Mavi-Beyazlı ekibin başkanı İsmail Ekerbiçer,  7-8 yıldır Kemergençlikspor Futbol Okulunda küçük yaş grubundaki çocuklara hafta sonları eğitim verildiğimi ifade etti.  Bartın’da  merkez ,ilçe ve belde takımların  yer aldığı alt liglerde oynayan çocukların hem fizik, hem de futbol oyun bilgisi yönünden hızlı gelişim gösterdiğini belirterek; “  Kemergençlikspor son 7-8 yıldır alt yapılarda düzenlenen liglere katılarak ilin futboluna katkıda bulunuyor. Altyapıya ve altyapı oyunculara bakış açımız artık çok farklı. Çocukların yaş gruplarına göre alacakları altyapı eğitimi, ileriki yıllar için çok önemli. Bizde kulüp olarak bunun farkındayız. Artık birinci amatör lige mücadele eden takımımıza altyapıdan oyuncu yetiştirerek takımda oynatacağız. Pandemiden önce düzenlenen altyapı yaş gruplarına katıldık. Alt Kategorilerde oynayan oyuncularımız bize mücadeleleriyle gelecek adına güven verdi. Yeni sezonda da alt liglerde ki mücadelemizi sürdüreceğiz. Kendimiz kulüp olarak açacağımız Yaz Futbol Okulu sayesinde Kemergençlikspor’un geleceğini inşa edeceğiz.  Bu çalışmalar kapsamında 7 Temmuz Çarşamba günü Yaz Spor Okulu açacağız. 05-12 yaş grubundaki çocuklarımızı futbol okulumuza bekliyoruz” dedi.

 

KEMERGENÇLİKSPOR 2 YIL ÖNCE ŞAMPİYON OLDU

 

Son yıllarda alt kategorilerde düzenlenen liglere katılan Kemergençlikspor, en büyük başarıyı 2 yıl önce yakaları. Daha önceki yıllarda U13 Liginde şampiyon olan Kemergençlikspor, en son 2 yıl önce U11 Mini Mini Minikler Liginde şampiyonluk yaşadı. U11 Mini Minikler Liginde grup maçları sonucunda finale çıkan mavi-beyazlı ekip finalde Yeni Bartınspor ile karşılaştı.Final maçında karşılaştığı Yeni Bartınspor’u her iki yarıda bulduğu gollerle   4-0 mağlup eden Kemergençlikspor U11 Mini Minikler ligi müsabakalarında şampiyon oldu.

 

ETİKETLER : Bartın Kemergençlikspor yaz okulu spor okulu
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›