2022 Temmuz’unda teslim edilecek

Bartın’daki sağlık yatırımlarını inceleyen Vali Sinan Güner, inşaat çalışmaları devam eden Bartın Devlet Hastanesi’nde incelemede bulundu. Vali Güner, Hastane inşaatı ile ilgili olarak şantiye yetkilisi tarafından bilgi alırken hastanenin 2022 Temmuz ayında teslim edilmesinin hedeflendiği kaydedildi.
Bu haber 2021-07-05 13:30:54 eklenmiş ve 294 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Valisi Sinan Güner, sağlık yatırımlarınca incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden 400 yataklı Bartın Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Güner, şantiye yetkilisinden bilgi aldı.

265 tane deprem izolatörü üzerine yapılmaya başlanan inşaatın fiziki olarak yüzde 35 seviyesinde devam ettiği kaydedilen hastanenin yüzde 55’i tamamlanan beton işinin de bu yıl sonuna kadar bitirileceği aktarıldı. Duvar yapım işlerine Kurban Bayramı sonrası başlanılarak da inşaatın 2022 Temmuz ayında teslim edilmesinin hedeflendiği bilgisi verildi.

Bartın Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Güner’e incelemeler sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol da eşlik etti. Vali Güner, geçici kabulü yapılan merkezin çevre düzenlemesinin de tamamlanarak en kısa sürede hizmete açılması yönünde talimat verdi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Bartın Devlet Hastanesi inşaatı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›