Karavan park ve otopark alanı için çalışmalara başlandı

İnkumu Tatil Beldesinde yapım çalışmalarına başlanan Karavanpark ve otopark alanında elektrik, su ve kanalizasyon giderleri için çalışma gerçekleştirildi.
Bu haber 2021-07-03 13:11:44 eklenmiş ve 107 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi tarafından İnkumu tatil beldesinde yapılması planlanan otopark ve karavan park alanı için çalışmalara başlandı.

Belediyeye bağlı ekiplere karavan park ve otopark alanında elektrik, su ve kanalizasyon giderleri için çalışma gerçekleştirdi.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Her yaz mevsiminde binlerce vatandaşımızı ağırladığımız İnkumu tatil beldemizde oluşabilecek park alanı sıkıntısını önlemek amacıyla çalışmalara başladık. Yeni park alanları yaratmak ve mevcut park alanlarımızın kapasitesini artırma adına bu çalışmalara büyük önem veriyoruz. Bu çalışmamızın yanı sıra tatil beldemize karavan park kazandırmak istiyoruz. Söz konusu bu alanlarla ilgili altyapı çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Elektrik, su ve kanalizasyon giderleri için çalışma yapıldı. İnşallah kısa sürede üst yapı ile ilgili de çalışma yapacağız” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın İnkumu karavan park
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›