“Arıt’ın önünde olan her şeye karşıyız”

Arıtlı Muhtarları ağırlayan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Arıt’ın önününde engel teşkil edebilecek her türlü girişim ve projenin karşısında olduklarını söyledi.
Bu haber 2021-07-01 11:59:58 eklenmiş ve 251 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, parti olarak Arıt’ın önününde engel teşkil edebilecek her türlü girişim ve projenin karşısında olduklarını söyledi. Arıtlıların ATM talebinin kamu bankaları ile PTT’nin ortak ATM’si şeklinde olup olamayacağına ilişkin araştırma yapıldığını belirten Kalaycı, Arıt’ın doğasının tanıtımının da kendileri için çok önemli olduğunu ancak bunun nasıl yapılması gerektiğinin önem arz ettiğini belirterek halen yürütülen imza kampanyasına üstü kapalı sitem etti.

Arıtlı muhtarlar AK Parti İl Başkanı Kalaycı’yı, parti binasında ziyaret etti. Misafirlerini toplantı salonunda ağırlayan Kalaycı, Arıtlı muhtarlara teşekkür etti.

Ziyarete ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Başkan Kalaycı, Arıt ve Bartın özelinde son gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulduklarını belirtirken şunları söyledi:

“Arıt’ın önünde olan her şeye karşıyız”

 

“Sosyal medyada başlatılan imza kampanyasıyla ilgili görüşlerini de bizlere aktardılar. Bizim de imza bu imza kampanyasıyla ilgili görüşlerimiz açık; Arıt’ın önünde olan her şeye bizler de karşıyız. Dolayısıyla bizim Cide bağlantı yolunu gündeme getiren Sayın Milletvekilimizle beraber o yolda inceleme yaparak nereden açılacağını biz önceden planlamıştık ama pandemi dolayısıyla olmamıştı.

 

“Ortak ATM için araştırma yapılıyor”

 

ATM ile ilgili de taleplerini de muhtarlarımız dile getirdiler, bizim de daha önce böyle bir düşüncemiz vardı. Fakat Ziraat Bankası’yla yaptığımız görüşmede bu ATM’nin işlevsiz olabileceğini, oradaki emeklilerimizin ATM’den para çekemeyeceği ve gençlerimiz de Arıt’ta yaşamadığı için yaşlı kesimin ATM ile işlem yapmayacağı yönünde görüş beyan etmişlerdi. Şuanda Ziraat Bankası Müdürümüz araştırmalarını yapıyor, isteğimiz Ziraat Bankası, Vakıf Bank, Halk Bankası ve PTT ile birlikte ortak bir ATM olması, eğer bu olursa daha güzel olacak.

Arıt’ın turizme kavuşturulması, doğasının tanıtılması hepimiz için önemli. Ben imza kampanyasına katılan arkadaşlarımı da tek ses oldukları için tebrik ediyorum. Fakat bu imza kampanyasını duyurma şekli ve kimlerin ne yapmak istediğini de biz daha iyi biliyoruz. O nedenle Arıt’taki arkadaşlarımıza sevgilerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bizler de onlar gibi Arıt’ın hakkını her türlü savunuyoruz.”

 

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı Arıt Arıtlı muhtarlar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›