Tunç, yeni RTÜK Üyelerini tebrik etti

TBMM Genel Kurulunda yapılan oylamada, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyeliğine, AK Parti kontenjanından Mehmet Daniş ve Orhan Karataş ile MHP kontenjanından Deniz Güçer seçildi. Genel Kurul’da oy kullanan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni RTÜK Üyelerini tebrik ederek “RTÜK Üyeliklerine seçilen Mehmet Daniş, Orhan Karadaş ve Deniz Güçer’i tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Bu haber 2021-06-30 12:44:11 eklenmiş ve 232 kez görüntülenmiştir.

 

RTÜK'ün yeni üyeleri belli oldu

 

Erkan Hızoğlu

 

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç başkanlığında toplanan Genel Kurulda, RTÜK'te boşalan 3 üyelik için seçim yapıldı.

 

AK Parti, Mehmet Daniş, Mete Hacıarifoğlu, Alptekin Deniz İyigün ve Orhan Karataş'ı, MHP ise Deniz Güçer ile Mustafa Yiğit'i aday gösterdi.

 

Genel Kurulda yapılan gizli oylamada, AK Parti kontenjanından Mehmet Daniş 251, Mete Hacıarifoğlu 2, Orhan Karataş 251, Alptekin Deniz İyigün 0 oy, MHP kontenjanından Deniz Güçer 243, Mustafa Yiğit 5 oy aldı.

 

Bu sonuçla Mehmet Daniş, Orhan Karataş ve Deniz Güçer RTÜK'ün yeni üyeleri oldu.

 

Meclis Genel Kurulu’nda oy kullanan AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, yeni RTÜK Üyelerini tebrik ederken başarılar dileyerek “TBMM Genel Kurulunda RTÜK üyeliği seçimlerini gerçekleştirdik. RTÜK Üyeliklerine seçilen Mehmet Daniş, Orhan Karadaş ve Deniz Güçer’i tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın RTÜK TBMM Genel Kurulu AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›