Başkan Akın'dan YKS uyarısı!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek olan tüm üniversite adaylarına başarılar dileyen Belediye Başkanı Cemal Akın, ayrıca tüm vatandaşlardan sınav tarihleri olan 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10.00 ile 13.00 arası, 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 10.00 ile 18.30 saatleri arasında, öğrencilerin dikkatinin dağılmaması açısından sınav merkezleri etrafında hiçbir şekilde inşaat, hafriyat ve benzeri gürültülü çalışma yapılmamasına özen gösterilmesini istedi.
Bu haber 2021-06-24 14:07:43 eklenmiş ve 345 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde üç oturumda gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek öğrencilere başarılar temennisinde bulunmak üzere mesaj yayımladı.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle tüm öğrencilerimiz online derslere katılarak eğitim hayatlarını sürdürüyorlar. Uzun ve zorlu süreç sonrası, 26-27 Haziran tarihlerinde üç oturumda yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) katılacak değerli öğrencilerimiz şunu bilmeli ve unutmamalısınız; Sınavınız nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın hiçbir sınav sizin değerinizi belirlemeyecektir. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz ve her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin sınav sürecinde de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sizlerin bu sınavda başarılı olmak için elinizden gelen tüm gayreti göstereceğinize inanıyorum. Yeter ki kendinize güvenin ve başaracağınıza inanın” dedi.

 

“Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde emeklerinin karşılığını alabilmeleri, yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük temennimdir. Öğrencilerimizin kazanacakları başarıda büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizi, evlatlarını büyük bir fedakarlıkla en iyi şekilde yetiştiren ailelerini şimdiden kutluyorum. Sınava büyük bir azimle hazırlanan kıymetli öğrencilerimize sadece sınavda değil hayatları boyunca tüm kalbimle başarılar ve sağlıklı yarınlar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin” diyen Başkan Akın, ayrıca tüm vatandaşlardan sınav tarihleri olan 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10.00 ile 13.00 arası, 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 10.00 ile 18.30 saatleri arasında, öğrencilerin dikkatinin dağılmaması açısından sınav merkezleri etrafında hiçbir şekilde inşaat, hafriyat ve benzeri gürültülü çalışma yapılmamasına özen gösterilmesini istedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın YKS
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›