GECEN MAHALLESİ’NDE DOĞALGAZ HATTI İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Bartın’da bir mahalle daha doğalgaza kavuşacak. Gecen Mahallesi’nde doğalgaz hattı çalışması geçtiğimiz gün Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve firma yetkilileri tarafından vurulan ilk kazma ile başlatıldı.
Bu haber 2021-06-24 13:58:55 eklenmiş ve 308 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Akmercan Batıkar Doğalgaz Firması tarafından 2021 yılı yatırım programı kapsamında Gecen Mahallesi’nde doğalgaz hattı çalışması başlatıldı.

Hat oluşturma çalışmaları Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın ilk kazmayı vurmasıyla başladı. Gecen Mahallesi’ndeki 11 bin metrelik doğalgaz hattı çalışması tamamlandığında mahalle halkı doğalgaz ile buluşmuş olacak.

 

Şuana kadar gerçekleştirilen çalışmalarla 15 mahallede toplam 32 bin 500 aboneye doğalgaz verildi. 2021 yılı yatırım programına göre de Ağdacı, Gecen, Şiremirçavuş, Karaçay ve şehir merkezinde yeni yapılan binalar olmak üzere toplam 17 kilometrelik hat çekilmiş olacak.

 

 

 

“Kısa zamanda tamamlanacak”

 

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın; “15 mahallemizde doğal gaz çalışmalarını tamamlamıştık. Şiremirçavuş Mahallemizde de çalışmalara başlamıştık. Şuana kadar 35 kilometre çelik hat, 193 kilometre polietilen ana hat, 76 km servis hattı, 7 bin 300 adet servis kutusu ile toplamda da 32 bin 500 aboneye doğalgaz verilmiş oldu. Şimdi de 2021 yılı yatırım programı kapsamında Gecen Mahallesi’nde doğalgaz hattı çalışmasına başlıyoruz. Akmercan Batıkar Doğalgaz firması yetkilileri ile birlikte ilk kazmayı vurduk. İnşallah bu çalışma kısa zamanda tamamlanacak. Doğalgaz çalışmalarının ardından ise üst yapı ile ilgili çalışmalar gerçekleştireceğiz. Tüm mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Gecen Mahallesi doğalgaz doğalgaz hattı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›