Doğalgaz çalışmaları değerlendirildi

Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal’ı ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.
Bu haber 2021-06-19 13:33:39 eklenmiş ve 173 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Başkanı Savaş Buyurman ile gerçekleştirdiği ziyarette Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcısı Murat Tutal ile şehrimizde devam eden doğalgaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.  

Ziyaretin ardından Sürat Kargo çalışanları ile karşılaşan Başkan Akın, kargo çalışanları ile sohbet edip işlerinde kolaylıklar diledi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Yeni mahalle olan bölgelerimize doğalgaz hizmetimizi ulaştırmakla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Şiremirçavuş Mahallemizde çalışmalar sürerken, Gecen Mahallesi ile Karaçay Mahallemize de bu hizmeti kısa zaman içinde ulaştırmayı hedefliyoruz. Şuanda devam eden ve önümüzde ki günlerde başlayacak olan çalışmalarla ilgili Akmercan Batıkar Doğalgaz Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Murat Tutal ile değerlendirmelerde bulunduk. Bu güzel hizmeti tüm mahallelerimize ulaştırmak istiyoruz. Bizleri ağırlayan değerli Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Murat Tutal’a teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın doğalgaz
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›