Başkan'a anlamlı hediye

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanı Muzaffer Edebal, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçtiğimiz günlerde vefat eden Merhum Orhan Güler tarafından çizilen portresinin yer aldığı tabloyu hediye etti.
Bu haber 2021-06-12 11:10:49 eklenmiş ve 141 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanı Muzaffer Edebal ve teşkilat mensuplarını makamında ağırladı.

 

MHP il Başkanı Ercüment Özçelik ve Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç’in de bulunduğu ziyaretlerinde çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

 

İlçe Başkanı Edebal, geçtiğimiz günlerde vefat eden Merhum Orhan Güler tarafından çizilen Belediye Başkanı Cemal Akın’ın resminin yer aldığı tabloyu hediye etti.

 

Ziyaretle ilgili değerlendirme yapan Akın; “Milliyetçi Hareket Partisi Kurucaşile İlçe Başkanımız Sayın Muzaffer Edebal ve teşkilat mensupları değerli dostlarımız belediyemizi ziyaret ettiler. Bir süre önce vefat eden Orhan Güler’in 2016 yılında yaptığı resmimin bulunduğu tabloyu hediye ettiler. Benim için ayrı bir önemi olan hediyeleri ve nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Orhan Güler kardeşimize de rahmet diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›