İnkumu villaları ilgi görmedi!

Bartın İl Özel İdaresi’nce satışa çıkarılan İnkumu villaları ilgi görmedi. 8 Haziran Salı günü (dün) gerçekleştirilen ilk oturumda 6 villa ihale edilirken sadece 1 satış gerçekleştirildi. Bartın gündeminde uzun süre konuşulan villaların neden ilgi görmediği ve alıcı bulamadığı da merak konusu oldu.
Bu haber 2021-06-09 15:42:07 eklenmiş ve 278 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Mülkiyeti Bartın İdaresi’ne ait, Güzelcehisar Köyü İnkum Mevkiinde, tapuda 138 ada 1 parsel nolu, 4963,26 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerinde bulunan, 6 blok, 12 adet bağımsız bölümden oluşan dubleks tatil evlerinin satış işlemleri ayrı ayrı olmak üzere, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile ihale ediliyor.

Söz konusu villaların satışı için ilk tur dün gerçekleştirildi. 1 milyon 250 bin TL’den açılan ihalede sadece 1 blok satıldı. İhalede aynı isimler dosya alırken diğer 5 blok için ise satış gerçekleşmedi. İlk villa için ihaleye katılım olmazken diğer bloklar için ihaleye katılan isimler ihaleden çekildiklerini açıkladı.

Bartın gündeminde uzun süre konuşulan villaların neden ilgi görmediği ve alıcı bulamadığı da merak konusu oldu. İhale için yeterli duyuru ve tanıtımın yapılmadığından mı yoksa ihale rakamından kaynaklı olarak mı katılımın az olduğu ise ayrı bir merak konusu oldu.

Diğer 6 blok için bugün yeniden ihale oturumu gerçekleştirilecek.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın İl Özel İdaresi İnkumu villa İl Özel İdaresi villaları ihale
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›